Denne retten må du virkelig prøve. Garantert suksess.
Denne retten må du virkelig prøve. Garantert suksess.
Velg den fisken du liker best.Det blir uansett godt når du i tillegg skal bruke både chili og grapefrukt.
Skagenrøre er en kjempegod skalldyrsalat som du skal legge på en toast. Du kan også bruke den på koldtbordet eller som en forrett med litt salat til.
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Her får du en oppskrift som tar torsken til nye høyder. Fisken får følge av burgundersaus. Det blir et festmåltid.
Blåskjell er en delikatesse som bare trenger få ingredienser for å skinne. God hvitvin i kjelen gjør det lille ekstra.
Her er en herlig rett med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Når butikkhyllene bugner av fersk skrei til hverdagslige priser prøv denne oppskriften. Den er faktisk både enkel og kjapp å lage.
Denne retten går aldri av moten og det er sikkert fordi vi har spist denne hele livet. Og ikke minst fordi den er knallgod.
Det finnes mange ulike oppskrifter på plukkfisk. Denne utgaven er laget med lettsaltet torsk og toppet med sprøstekt bacon. Her er oppskriften.
Lettstekt torskelever, en rett og slett fantastisk delikatesse som er vårt svar på andelever rent bortsett fra at den smaker fisk, og at det er et helt naturlig produkt, uten inngripen av mennesker.
Hva smaker bedre enn kokt skrei og rogn? Her får du oppskriften som garanterer deg et vellykket resultatet.
Med så gode råvarer som torsketunger behøver du ikke gjøre så mye. Legg de panna etter at du har panert de så kan du raskt servere med den deilige sausen vi foreslår.
Med vinterens største mirakel, skrei, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriften med lever og rogn.
Det blir full fest selv på en hverdag med denne veldig tradisjonelle oppskriften med fersk torsk med bacon og gulrotstuing.
Denne bacalao-lignende suppen kan fint lages med klippfisk - lettsaltet torsk eller fersk torsk.
Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.
Østers er en fransk klassiker som bør serveres med Champagne. Det er når de serveres slik den naturlige særegne smaken kommer til sin rett.
Forutsetning for en skikkelig festmeny er en forrett. Vi foreslår lakseconfit med rødvinskokt småløk og safrankrem.
Kveite er en utrolig god fisk og meget anvendelig. Her har du en oppskrift på julekveite med sandefjordsmør.
Kveite er en fet fisk, men trives godt med smørbaserte sauser. Denne smørsausen er ikke av de aller feteste, men trenger både smøret og fløten for å møte kryddersmakene.