Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Her får du en spennende oppskrift der ørreten skal bade litt i lime før du serverer den. Retten er komponert av Helle Valebrokk med bloggen Helleskitchen.
Makrell kan du også servere rå, men først må den marineres med lime og andre godskaer.
Det finnes mange oppskrifter på paella. Her har du en smakfull en og som det er raskt å lage.
Lettsaltet uer server du med potetstappe og persillesmør. En enkel rett som er fantastisk god.
Alle liker fisk hvis de bare får den servert på rett måte. Det gjelder til og med lettsaltet torsk. Som egentlig er en sterkt undervurdert råvare. Her i tomatform.
Lettstekt torskelever, en rett og slett fantastisk delikatesse som er vårt svar på andelever rent bortsett fra at den smaker fisk, og at det er et helt naturlig produkt, uten inngripen av mennesker.
God sommerrett som kan lages både som forrett og hovedrett
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
I denne oppskriften får ishavsrøya smake på cognac. Deretter får den med seg morkler og mye annet godt før du legger den på tallerkenen.