Blåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,
Blåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,
Blåskjell er en delikatesse som bare trenger få ingredienser for å skinne. God hvitvin i kjelen gjør det lille ekstra.
Marinerer du torskefilet i noen dager får den en karamellisert overflate som gjør den ekstra smaksrik. Med tilbehøret blir det en favoritt.
I denne oppskriften er skreien posjert i melk. Det gjør den enda hvitere og mildere i smaken. Om du ikke kan bruke melk, prøv gjerne med en erstatning som havremelk.
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Matjessild er en virkelig delikatesse som vi må til Holland for å finne røttene til. Heldigvis lages det også litt her til lands, og du finner den i frysedisken i velassorterte butikker.
I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
Øl og dram må nesten betraktes som obligatorisk tilbehør til denne retten med mindre den serveres til frokost.
Kamskjell er en av havets delikatesser. Nyt de rå med denne god marinaden
Lag marinert sashimi med kveite, ørret/laks, makrell eller tunfisk. Følg den enkle oppskriften, og du kan serve det hele på 15 minutter.
Marinerer du silda før du legger den på grillen eler steker den kan du vente deg et kjempemåltid
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
Matjessild er en delikatesse. Du finner den i frysedisken i velassorterte butikker. Prøv Marinert matjessild med grillet paprika. Her er oppskriften.
Marinert makrell er unnagjort på 20 minutter å lage. Når du tilsetter de godsakene vi foreslår i oppskriften kan du glede deg til noe som smaker veldig godt.