Denne retten smaker fantastisk godt.Når den kjære fisken får følge av så mye godt garanterer vi at du vil lage den flere ganger.
Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.
Når du skal dampe blåskjell må du prøve å bruke lyst øl i gryta. Det gir blåskjellene et ekstra like kick som du absolutt vil like.
Denne retten med ovnsbakte blåskjell i gryte har du kanskje ikke prøvd før. Det råder vi deg til. Med alt det deilige som skal i gryta vil du ikke angre.
En lun salat med coucous, reker og grønnsaker fra grillen smaker veldig godt til alle sommerens tider.
Blåskjell er aller best i vintermånedene. Med deilig asiatiske smaker varmer denne retten garantert opp vintermørket.
Blåskjell står ofte på menyen om sommeren, og denne varianten er en skikkelig lekkerbisken.
Det er ingen heksekunst å lage en deilig blåskjellgryte. Følg denne enkle oppskriften og du kan snart servere.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.