Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
Du kan pannesteke hummer også med mange godsaker til.
Det er slik du kan få laksecarpaccio servert i Thailand. Smaker herlig
Makrell som får trekke i rødbetesaft får både et rødskjær og ekstra smak. Lekkert blir den med rødbeteskum på toppen,
En enkel, liten og delikat salat med reker er hva vi kan friste med. Reker smaker alltid godt, og med appelsin og basilikum topper det seg.
Denne retten kommer du garantert til å lage flere ganger. Den smaker veldig godt og gjør seg selv i ovnen.
Nå som den norske purren er på sitt beste, bruk den som topping på fisk. Med en smakskraftig rødvinssaus, blir dette det rene festmåltidet.
Her får oppskriften på en rett med ingredienser du kanskje aldri ville trodd ville passe sammen. Det gjør hummer, oksetunge og skogssopp til de grader.
Hummer smaker fantastisk. Når du plusser på med currypaste blir retten utrolig god.
Torsk eller annen hvit fisk får et pent smaksløft med denne peppersausen.
Denne oppskriften på fish and chips med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Kveite er en delikatesse. Her serverer vi saftige fileter med salsa og majonessaus.
Del laksen i like store deler. Legg på sitronskiver og surr de fast med bomullstråd før du setter de. i ovnen. Du kan glede deg til å smake.
Denne kombinasjonen er perfekt for torsk stekt i panne.
Lag en deilig salat med breiflabb der grønnsakene er med på gi ekstra smak.
Når du bruker denne fisken i stedet for kalv til schnitzelen, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett
Fish'n chips er en klassiker som i denne oppskriften får flere vrier med både rødspette og krydder. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.