Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Denne måten å lage krabbe på er enklere enn du tror, og smaker topp med ristet brød og sriracha-majo.
Denne vrien med ingefær, koriander, chili og hvitløk gir kongekrabben et kick du kanskje ikke har smakt før.
Lage en deilig forrett eller smårett for to med råmarinert kongekrabbe med asiatiske smaker.
Her har Feinschmecker-kokkene lekt seg med kongekrabbe og gitt den asiatiske aromaer å bryne seg på. Noe som tilfører kongekrabben en ny horisont.
Snøkrabbe kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe Her får du en oppskrift på snøkrabbe med urtesmør. Smøret får du også oppskriften til.
Snøkrabbe er en nykommer i fiskedisken og kan bli en stor konkurrent til kongekrabbe all den tid prisen er lavere. Her får du en oppskrift på snøkrabbe naturell med tomatsalsa.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
Legg kveita på grillen. Kongekrabben skal også, men først trekke i deilig kraft. Med de andre godsaksene skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Det er veldig raskt å lage en rett med kongekrabbe. Faktisk bare litt sitron over.
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
En deilig kombinasjon av våruller og krabbe og en saus som kommer til skape glede rundt border.
En forrett er forutsetning for en festmeny Vi foreslår pepperristet kongekrabbe på hvitløkstoast med avokadopuré, mango og laksekaviar.
Lag en herlig rett med lett skummet auberginesuppe og med frikasse med norsk kongekrabbe. Selvfølgelig skal du ha kantareller i.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Denne retten er komponert av den berømte kokken Sven Erik Renaa.