Du kan finne ferdig utvannede og benfrie saltsild- og kryddersildfileter på glass eller boks, som gjør det superenkelt å lage denne sildedelikatessern
Sild er veldig anvendelig. På glass, stekt som tapas, som tilbehør til andre retter. Bla gjennom alle mulighetene
Du kan finne ferdig utvannede og benfrie saltsild- og kryddersildfileter på glass eller boks, som gjør det superenkelt å lage denne sildedelikatessern
Vi burde lære av våre russiske naboer og sette mer sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften på naboens sildesalat.
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Her får du den oppskriften på hvordan kryddersild virkelig skal lages. Det tar deg snaue halvtimen å lage. Etter et døgn kan du og dine nyte.
Her en enkel oppskrift på sild i glass med crème fraiche og annet snadder.
Sild kan du leke mye med. Her byr vi på en litt hot variant og gir deg oppskriften på chilisild som passer ut merket på koldtbord.
Akevitt og sild hører sammen. Her får silda følge av akevitten i samme krukke.
Her er en silderett som virkelig smaker jul. Det kommer selvfølgelig av at du skal bruke gløgg når du lager den. Gled deg til smaken og nytelsen av hjemmelaget.
Selvfølgelig kan du lage din egen sennepssild. Bare følg den enkle oppskriften
Det er enkelt å lage din egen Sherrysild . Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.
Du lager selvfølgelig tomatsild selv. Her er den veldig enkle oppskriften som gir deg ett glass
Tomatsild er en klassiker. Her får den ferdige tomatsilden litt ekstra smak fra ananas, suragurk og dill. Det vil garantert gi mersmak.
Det er klart du kan legge matjessild på grillen. Men først bør du marinere den. Bare følg denne enkle oppskriften.
En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.
Vi bør ha sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften våre naboer i øst bruker
Vårsild er perfekt til steking siden den ikke er like feit som høstsild - og produserer ikke den samme intense odøren av stekt sild. Får du tak i norske nypoteter, beholder du skallet på.
Matjessild er en virkelig delikatesse som vi må til Holland for å finne røttene til. Heldigvis lages det også litt her til lands, og du finner den i frysedisken i velassorterte butikker.
Når silda marineres som her for deretter å paneres i grovt rugmel, sprøstekes og legges inni et hamburgerbrød med en god klatt rømme, ja, da blir den uimotståelig.
I denne salaten kan du bruke enten kryddersild, som demper den markante sildesmaken, eller spekesild, som altså har en renere karakter.