Havets delikatesser er utvilsomt skalldyr Her finner du oppskrifter på de aller fleste slag,
Når rekene får en omgang med chili, både fersk og som saus, blir det fart i sakene.
Denne retten heter Gambas al Ajillo og en en klassiker fra Spania.Reker med hvitløk smaker herlig.
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Dette er den ypperste luksus, men retten kan lages med mindre eksklusive ingredienser.
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
En enkel, liten og delikat skalldyrsrett er hva vi kan friste med. Skalldyr smaker alltid godt og med appelsin og basilikum topper det seg.
Varmebehandlede østers er lettere å introdusere enn rå utgave. Så smaker de da også veldig godt, enten du velger den enkle versjonen eller Rockefeller som er gratinerte østers.
Det er mye enklere enn du tror å servere disse lekre bløtdyrene. Bar følg vår oppskrift.
Dette er en uvanlig, men enkel, hummerrett som vekker beundring i sin spennende presentasjon.
Kamskjell lager du enkelt i en wok-panne. Med tilbehøret kan du raskt servere en himmelsk rett.
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.
Couscous med reker - ferske eller fryste - og lett krydring er en kombinasjon som vekker begeistring.
Denne retten passer ypperlig som en forrett eller en kveldsrett.
Kamskjell som bare har fått fine grillmerker og med salat til er så sommerlig som en rett kan bli.
Østers er en fransk klassiker som bør serveres med Champagne. Det er når de serveres slik den naturlige særegne smaken kommer til sin rett.