Egg, kjøttdeig, paprika og løk passer godt sammen, men retten blir like god uten kjøttdeig.
Egg, kjøttdeig, paprika og løk passer godt sammen, men retten blir like god uten kjøttdeig.
Denne deilige potetsalaten med både bacon og egg gjør at du garantert blir mett og kan spise den til middag.
Lettere enn dette kan det ikke bli og bedre kan det ikke smake. Lag asparges med skinke og parmesan som forrett eller som en liten kveldsrett.
Når du har lyst på noe virkelig godt, og som er raskt å lage, skal du kjøpe asparges. Når den pakkes inn i ostekrem og spekeskinke, er det nesten umulig å ikke like.
Har avokadoen du har liggende blitt litt vel moden, kan du ovnsbake den sammen med eggene. Topp med tomater, urter, vårløk, bacon/facon, ost eller annet du trenger å få spist opp.
Denne tyrkiske frokost-/brunsjretten gir en kicktart på dagen.
Italienerne er geniale når det kommer til å forvandle gammelt brød til en delikatesse, her med caciocavallo-ost, pære og knust peperoncini.
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv fritert ridderost med aprikos og valnøtter.
Dette er en oppskrift inspirert av spansk tapas, men retten kan fint serveres som hovedrrett.
Denne retten er en skikkelig hit. Når eggepanna får følge av bacon og purre er det ingen som kan motstå den.
Du kan lage den nydeligste carpaccio med kalv hvis du følger denne enkle oppskriften som tar deg 20 minutter å lage.
Skal du lage spansk omelett må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier. Bare følg oppskriften.
Et herlig måltid du ikke bør gå glipp av.
Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig festmåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den deilige hvite aspargesen.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
En deilig potetrett som du kan nyte alene. Det er ikke vanskelig å doble den slik at flere får nyte. Kjapt å lage er den også.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.