Deviled eggs eller fylte egg, er et perfekt tilskudd til et hvert koldtbord eller festlig anledning. Enkelt å lage, og enkelt å spise.
Deviled eggs eller fylte egg, er et perfekt tilskudd til et hvert koldtbord eller festlig anledning. Enkelt å lage, og enkelt å spise.
Et herlig måltid du ikke bør gå glipp av.
Velegnet tilbehør til spekemat eller kaldt kjøtt eventuelt sammen med stekt kylling. Kan også serveres som forrett.
Du trenger ikke mange ingrediensene for å lage et skikkelig festmåltid. Egg og hollandaise er det perfekte følge til den deilige hvite aspargesen.
En deilig forrett på Thailandsk vis med bønneskudd og reker
Disse rullene med ost, skinke og salami er like gode på koldtbordet som på brødskiva.
En deilig potetrett som du kan nyte alene. Det er ikke vanskelig å doble den slik at flere får nyte. Kjapt å lage er den også.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Alle liker pytt i panne. Også barna liker denne enkle retten å lage. De kan faktisk fikse den selv. Her oppskriften.
I denne oppskriften får potetsalaten et friskt innslag av urter. Perfekt til tynne skiver av kokt kvalitetsskinke.
Albondigas er en del av spansk tapas. Det er rett og slett små runde kjøttboller.
Reker og skinke passer utrolig bra sammen. En deilig rett som du lager på under 20 minutter.
Denne retten fungerer veldig godt i piknikkurven eller på koldtbordet.
Denne oppskriften kan lages med enten bare grønne eller en blanding av grønne og hvite asparges.
Når du skal lage spansk omelett, må du gjøre jobben helt etter oppskriften. For i Spania er omelett seriøse greier.
Denne oppskriften fullfører du på under 20 minutter. Husk at aspargesbønnene skal være lettkokte før du surrer de i bacon og deretter freser de i en panne. De blir et elegant tilbehør til alle typer kjøtt.
Dette er en herlig omelett med hvitløk, rødløk, poteter og soltørkede tomater Denne omeletten lager du på 1-2-3, også fin å ha med i matpakken.
Eggesalat med reker er kjempegodt. Du kan bruke den på brødskive eller fylle i en baguett. Her er den enkle oppskriften.