Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Har du rester av flere bærsorter til overs kan du lage godt syltetøy som her med rips, bringebær og solbær.
Kan te og appelsinmarmelade kombineres lurer du kanskje? Visst kan det, og i et og samme syltetøyglass.
Selvfølgelig kan du kjøpe denne saften ferdig på flaske i butikken. Vi kan love deg at den blir mye bedre hvis du lager den selv, og det er enkelt.
Nå er det på tide å lage blåbærsyltetøy som du kan nyte helt til neste vår. Her får du oppskriften som gjør syltetøyet både meget godt og at det holder seg slik.
Bringebær og rips sammen blir til et deilig syltetøy. Det tar deg maks 20 minutter. Dermed, avhengig av hvor mye du lager, har du syltetøy lenge.
Epler og plommer er en særlig suveren kombinasjon for marmelade. Vår herlige eple- og plommemarmelade har en delikat farge og passer ypperlig til ostefat.
Ertepure er lett å lage. Du kan bruke den til mange retter som lutefisk, røkte kjøttretter, grillet fisk og laks.
Det går knapt an å lage en deilig salat så raskt, men du kan, hvis du følger denne enkle oppskriften
Slik lager du deilig fruktsyltetøy med epler, plommer og pærer. Bare følg den enkle oppskriften og du har syltetøy til neste sommer.
Geitrams har vært brukt i folkemedisinen som middel mot utvortes skade. Den har også vært brukt til å lage te. Nå skal du lage saft av den. Den kommer til å smake herlig.
Klart du kan lage marmelade av gulrøtter. Marmeladen får en nydelig oransje farge og smaker deilig av sitron og ingefær. Servere den til ost eller bruk den som pålegg.
Gulrot og appelsin gjør ikke bare denne marmeladen gylden, men også velsmakende. Deilig som pålegg brødskiva. Du kan også bruke den til kakefyll, tilbehør til stekt kylling, kalkun eller skinke.
Veldig godt på brødskiva eller vaflene. Du lager bringebærsyltetøy på under halvtimen og kan nyte av det veldig lenge hvis du følger vår oppskrift.
Ripsgelé lager du på en to tre. Kanskje en overdrivelse det, men enkelt er det hvis du følger vår oppskrift.
Denne saften kan lages av både blomsten og bærene. Saft av blomsten er lys, mens saften av bærene blir mørk rød. Den kan også brukes som basis for hyllebærsuppe.
Denne deilige saften lager du av bærene. Den blir mørk rød. Saften fra hyllebær kan gjøres om til vin, og den kan også brukes som basis for hyllebærsuppe.
Blander du jordbær og bringebær får du et fantastisk godt syltetøy. Følg oppskriften så får du smake selv.
Du behøver ikke koke alt du skal safte. Når du bruker denne oppskrifter kommer du til å gjenta den.
Kirsebær er manges favoritt. For å ta vare på den gode smaken skal du lage syltetøy av bærene. Det er fort gjort, og du kan ha det på brødskiva, i desserter og i kaker.
Gulrot kan du også bruke i marmelade. Sammen med klementiner får du en liten smaksopplevelse.
Å koke gelé er enkelt som bare det. Bruk bær eller frukt som inneholder mye stivelse (pektin). Her får tipsene.