Slik koker du saft av bær enten fra hagen eller de du finner ute i skogen som blåbær eller ville bringebær. Følg oppskriften og du er garantert mye godt å drikke i lang tid.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Slik koker du saft av bær enten fra hagen eller de du finner ute i skogen som blåbær eller ville bringebær. Følg oppskriften og du er garantert mye godt å drikke i lang tid.
Mostarda passer veldig godt til parmesan og andre oster, til kokt kjøtt og til andre kjøttretter.
Plommesyltetøy er enkelt og kjapt å lage. Passer så vel på brødskiva som i kaker og i desserter.
Har du rabarbra i hagen eller kjenner noen som har? Lag frisk saft enkelt og du kommer garantert til å like resultat.
Du klarer knapt å lage saft raskere enn med denne oppskriften. Sjekk hos naboen om de har planten hvis du ikke har selv.
Hvis du har rabarbra i hagen eller venner har, kan du lage deilig rabarbrasyltetøy med grapefrukt. Følg den veldig enkle oppskriften vi gir deg her.
Så enkelt er det å lage ristede epler. Det tar deg 15 minutter med oppskriften til Bent Stiansen.
Du skal lage gelé av rognebær og epler. Det er veldig godt på brødskiva ved siden av kjøttkakene eller viltkjøttet. Her får du oppskriften.
Uansett hvilke bær du bruker i denne oppskriften slipper du å koke bærene. Du kan nemlig få herlig saft ved bare å røre.
Hva smaker vel bedre enn rørte jordbær? Så enkelt og raskt å lage og passer både som dessert og når du har lyst på noe godt.
Denne oppskriften er komponert av den kjente kokken Lars Barmen. Han vet hva nytelse er og deler den her med deg.
Denne marmeladen må du lage. Den smaker herlig på brødskiva.
En deilig og frisk marmelade. Der grapefrukt og sitron gir den syrlige smaken mens bananen og kumquaten gir sødmen.
Safran setter farge på denne marmeladen. Smaken får du av sitrusfruktene.
Her er oppskriften på hvordan du selv kan lage deilige appelsinmarmelade med smak av vanilje.
Et friskt og veldig godt syltetøy som kombinerer smaken av blåbær og bringebær. Deilig på brødskiva og også i kaker og i desserter.
Hjemmelaget jordbærsyltetøy er alltid best. Det er ingen ting som smaker bedre til vafler, rundstykker eller ferskt brød.
Her er den enkle oppskriften på ripssyltetøy. Hvor syrlig du vil ha det avhenger selvfølgelig av hvor mye sukker du bruker.
Eplemos er aller best når du lager den selv. Du kan bruke den på brødskiva, til osten eller til desserter. Det tar deg noen minutter å lage den.
Det er enkelt å lage solbærsyltetøy. Passer perfekt til et nybakt rundstykke, som kakefyll eller i en dessert.
Opprinnelig var disse bærene mest kjent som medisinplante, og ble blant annet anbefalt mot pest og malaria. Saften skulle kurere alle betennelser. I dag kan du lage saft av dem.