I oppskriften er det oppdrettsørret som er brukt. I fiskedisken finner du alt fra porsjonsstykker til hele fileter. Legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
I oppskriften er det oppdrettsørret som er brukt. I fiskedisken finner du alt fra porsjonsstykker til hele fileter. Legge grønnsakene rett på grillen og servere en tzatziki ved siden av.
Denne BBQ-sausen er like god som den er enkel. Passer veldig godt til spareribs. laget av vår egen verdensmester i grilling, Bjørn Tore Teigen.
Denne enkle snacksen kan serveres når de første gjestene kommer til grillfesten, eller som en egen rett med enkelt tilbehør. Pølser liker alle.
Det er så enkelt å lag din egen versjon av den søte chilisausen. Passer perfekt til grillet kjøtt eller fisk, eller som dipsaus.
Når svinekoteletter får godgjøre seg på grillen med deilig tilbehør blir de skikkelig gode. Det er viktig at du gjør det riktig. Vi forteller deg hvordan.
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.
Helgrillet entrecote gir veldig saftig kjøtt, og med skalldyr som tilbehør blir det ekstra spennende.
Lag en ketchup utenom den vanlige. Med alt det deilige du skal ha i passer den supert til pølser.
Du kan helsteke poteter på spyd og krydre med kapers eller oliven og bladpersille. Både stekepanne og grill kan brukes. Passer godt til stekt kjøtt, spesielt lam.
Squash og bacon passer utmerket sammen med bacon på grillspyd. Her er den enkle oppskriften.
Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.
Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.
Grill + taco + laks er nesten garantert å bli en suksess. Denne oppskriften kan multipliseres til å mette mange.
Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.
Legg burgerne på grillen. Etterpå legger du til alt det gode i oppskriften.
Skjær smøret i skiver, og server over grillet kjøtt, mais, bakte poteter eller grillede grønnsaker. Det gir alt mer smak. Enkelt å lage er det og.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Et grillspyd med sjømat og grønnsaker er en sikker vinner på grillfesten midtsommers.
Lag deilige grillspyd med laks. Det er enklere enn du kanskje tror. Med tilbehøret i oppskriften kan vi love deg og dine et fortreffelig måltid