Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.
En virkelig god salsa der avokado gir en ekstra smaksopplevelse.
Chimichurri er laget av olivenolje, hvitløk, eddik eller sitronsaft, persille og forskjellige urter. Sausen serveres til biff blant annet når du griller, også som marinade eller dip.
Chilirelish er god å servere både varm og kald og passer ypperlig til alle typer grillet kjøtt. Den holder seg minst en uke i kjøleskapet.
Braai er barbeque på sørafrikansk og lam i skiver (eller koteletter) er en selvfølge.
Selvfølgelig kan du grille blåskjell. Legg dem på grillen i folie, tilsett masse hakket vårløk og tomater i biter. Bruk også deilige friske krydderurter.
Du har kanskje ikke tenkt på at du kan grille blåskjell? Alt du trenger et stykke aluminiumsfolie, persille, løk og hvitvin.
Svinefileten rulles i krydder så den er helt dekket av dette før den grilles. Krydderet blir svart under grilling, derav navnet.
Lager du biffen slik og serverer rødvinssmør ved siden av pluss en frisk salat, da blir det jubel rundt bordet.
Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Denne barbecuesausen er enkel å lage, men det reduserer ikke den deilige smaken. Når du plusser på med annnasjuice kan vi love deg et høydepunkt. Du må prøve den spareribs.
Når du fyller en svinefilet med urter, krydder, hvitløk og ost og deretter pakker den inn i bacon, må det bare bli godt.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Har du lyst på en spennende og hot salat der ananas og chili spiller hovedrollen da skal du prøve denne oppskriften.
Denne amerikanske grillsausen er full av smak og verdt å lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer utmerket til både marinade og grillsaus.