Mais serveres rett fra grillen som gatemat i Mexico. Med denne smaksrike toppingen er det lett å forstå hvorfor gjestene strømmer til.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Mais serveres rett fra grillen som gatemat i Mexico. Med denne smaksrike toppingen er det lett å forstå hvorfor gjestene strømmer til.
Maurerne var muslimer og spiste ikke svinekjøtt, så de kristne spanjolene har tatt det arabiske krydderet for lammekebab (godban) og brukt på sitt elskede svinekjøtt.
I denne oppskrift regner vi med at du kjøper ferdigmarinerte koteletter. Med cherrytomater og asparges gjør retten seg ferdig på grillen.
Kveite er en fisk med fast kjøtt. Derfor passer den utmerket til å grilles. Når du marinere den slik vi foreslår i oppskriften blir nytelsen ekstra stor.
Denne sausen egner seg veldig godt til biffsandwich, og ypperlig på et bord med fondue eller grillmat.
Reker kan du også grille når du trer de på et grillspyd. Det skal du også gjøre med grønnsakene. Følg denne enkle oppskriften.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Laks er supert på grillen. Med fennikel og spisskumin blir det et ekstra smakfullt måltid.
Pakk inn skiver av laks eller ørret i aluminiumfolie med smør eller olje. Legg de på grillen og de er ferdig før du får snudd deg. Tilbehøret finner du i oppskriften.
Laksespyd på grillen er veldig enkelt å lage og alltid populært. Hvis du i tillegg serverer gresk salat garanterer vi suksess.
Kylling på grillspyd er snadder. Selvfølgelig en deilig salat og nanbrød ved siden av. Kjapt og enkelt å lage.
Til koldtbordet hører også kylling- og kamskjellspidd med peanøttsaus til.
Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Denne grillmetoden har vært diskusjonstema i grillkretser i årevis. Ikke alle er enige i at dette er den beste måte å grille kylling på, men alle synes at den er morsom.
Grill og sterke krydder forvandler alminnelige kyllingvinger til saftige smaksbomber i denne oppskriften.
Grillkongen Jan Ivar Nykvist vil ha oss til å grille året rundt. Som med denne velsmakende og lettlagete kveiteretten.
Kveite egner seg meget godt på grillen. Det gjør reker også. Sammen på et grillspyd med andre godsaker blir det deilig måltid.
Grillet laks med denne deilige sausen passer til så vel fest som hverdag. Laks er enkelt og raskt å grille, enten i porsjonsbiter eller som hel side.
Denne hotte chilirelish kan du servere både varm og kald. Den egner seg ypperlig til grillet kjøtt og holder seg godt i kjøleskapet.