Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Fyr opp grillen og lag denne saftige og smakfulle svinenakken med barbeque og bacon.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Med koreansk glaze blir spareribsen ekstra smakfull og saftig. Prøv det du også.
Grilling av hele stykker kjøtt er perfekt hvis du venter mange gjester, og her finner du en skikkelig festrett. Med en frisk aspargessalat topper du måltidet.
Grill lammeskiver og ha på mynte. En god marinade setter deilig smak på kjøttet, og det hjelper også til med å mørne kjøttet.
Spareribs skal være saftige, spicy og med god grillsmak. Serveres med grillede maiskolber, grillede tomater, bakt løk og halve poteter. Her er oppskriften.
Etter japansk tradisjon serveres ikke yakitori med noen form for tilbehør bortsett fra drikke. Men hvis du vil gjøre måltidet mer mettende kan du servere med kokt ris.
Skinkebiff egner seg ypperlig på grillen. Legg grønnsakene i pakker av alufolie, og du kan servere et meget velsmakende og spennende måltid.
Vart opp med et skikkelig festmåltid med saftig pepperbiff og bakt potet. Selv om alt lages fra bunnen av, er denne oppskriften lettlaget.
Mørbrad eller ytrefilet som rulles med bacon og ost. Det blir skikkelig festmat på grillen. Følg den enkle oppskriften.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Får du tak i vårkylling kan du grille en hel kylling. Det tar noe lengre tid. Med alt det deilige tilbehøret kan du glede til smakfullt måltid.
Server skiver av entrecôte med pepperrotkrem, grillet vårløk og grillet tomathalvdeler toppet med litt olivenolje, salt, pepper og revet parmesanost. Poteter er naturlig følge.
Trå til med mør og saftig entrecôte. Skikkelig stemning blir det rundt middagsbordet med denne oppskriften på grillet entrecôte med spinatpoteter.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Buffalo Wings er en klassiker, og som navnet tilsier fra Buffalo i USA. Den spises med fingrene. Vi krydrer kyllingen godt.
Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.
Det møreste kjøttet av svin er indrefileten. Ved å helgrille indrefileten bevarer du saftigheten og dermed den gode smaken. En lun nypotetsalat passer perfekt til.
I denne oppskrift regner vi med at du kjøper ferdigmarinerte koteletter. Med cherrytomater og asparges gjør retten seg ferdig på grillen.
Svinefilet er noe alle liker. Med rikelig med chili blir retten enda mer spennende. Lager du barbequesaus selv topper du måltidet.
Når du bruke grillen skal du servere en smakfull biff til middag. Med grønnsakstilbehøret på egne spyd Det er enkelt å få både biff og grønnsaker akkurat passe stekt.