Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.
Bibimbap er en enkel og fristende risrett som bør kunne bli en favoritt også på norske middagsbord.
Denne klassikeren kan alle klare. Lag gjerne en større porsjon, og frys ned.
Biff Bulgogi er Koreas mest populære matrett. Retten serveres med ris og spises som den er eller pakket inn i blader av nykål.
Bibimbap betyr blandet ris på koreansk og er en nydelig og smakfull rett. Her får du brukt opp restene i kjøleskapet til et næringsrikt og smakelig måltid.
Chili con Carne er manges favoritt. Her legger vi på litt oregano og retten blir enda bedrre.
Du kan lage deilig sushi med laks og kveite. Følg denne enkle oppskriften og du fremstår som en proff sushikokk.
Japan er nok best kjent for sin sashimi og sushi. Den klassiske sukiyakien, ofte kalt Japans nasjonalrett anbefaler vi deg absolutt å prøve. Lettlaget er den også.
Gosht Shahjani er en nordindisk rett oppkalt etter keiseren i Mughalriket, God blir den med lam og en smaksfylde som varmer godt. Dobbel bonus er at huset fylles med velduft.
Det er en grunn til at dette er en av de mest populære rettene på kinesiske restauranter.
Denne retten får sin gode smak fra solmodne tomater, god basmatiris samt selvsagt alle de gode og velkjent krydderne. Løkfrø er kanskje ikke noe du har i krydderhylla, men er lett å få tak i.
Sheperd's Pie er en erkebritisk tradisjonsrett. Gjeterpaien lages vanligvis av lammekjøttdeig, men kjøttdeig av storfe kan også benyttes (da er det korrekte navnet Cottage Pie). Dette er skikkelig kosemat for kalde vinterdager.
Denne fantastisk aromatiske retten finner du på indiske menyer som Lucknow Murgi Biryani.
Det fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.
Denne retten spises i Italia ofte sammen med kjøttsaus med tomat og det smaker herlig.
Disse knasende sprø vietnamesiske pannekakene er fylt med friske smaker og dyppes i en sur/søt/sterk dipsaus karakteristisk for det vietnamesiske kjøkkenet.
Denne tradisjonelle portugisiske brødsuppen er en fest å lage og spise.
Her er oppskriften på den klassiske moussakaen med full gresk pakke. Med kjøttsaus og hvitsaus selvfølgelig.