Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Denne retten heter Canard Aux Navets Du Pardailhan i franske menyer, men kan fint lages med norske råvarer.
Mulah Kudueah heter denne retten i Sudan. Her den norske "oversettelsen" som smaker fortreffelig.
Bruschetta kan lages på grillen. En frisk og enkel italiensk sommerrett som tar lite tid.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.
En fransk klassiker som setter høns i forsetet. Alltid velkomment.
I det grisgrendte Beira Alta med dets granittfjell, utsøkte Dão-viner og fremragende lokale oster, dytter kokkene spekeskinke og en klype salt under skinnet på kyllingen for å gi smak. Deretter fyller de buken med en mektig blanding av ferskost, smør og nymalt pepper.
Dette er nam hverdagsmat! Sprøstekte kyllingspyd i en fyldig peanøttsaus med smak av ingefær serveres med en enkel agurksalat og luftig aromatisk ris. Her kan du bruke ingefær- og hvitløkspurè for en rask, enkel og god middag.
Denne italienske oppskriften på minestrone-suppe må du prøve.
I denne minestrone-rette er det kylling som skaper fylden sammen masse andre deilige ingredienser.
Denne smakfulle suppen passer som kveldsmat en mandag, for da kan den lages av skroget etter søndagens kylling. At den drysses med den salte ricotta salata, er typisk for matlagingen i Puglia.