Kyllingleverpostei er et lekkert alternativ på koldtbordet eller som pålegg.
Kyllingleverpostei er et lekkert alternativ på koldtbordet eller som pålegg.
Har du aldri har smakt annet enn kjedelig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Av medisterdeig lager du medisterkaker. Server dem på en ny måte med karse, rugbrød, bacon og blant annet fiken. Her oppskriften.
Disse kakene må du bake til jul. De er søte og med mandler som smaker ekstra godt når du fyller dem med krem og bær.
Her er oppskrift på juleklassikeren pepperkaker. I denne har vi tatt med både kremfløte og mandler. Det gir kakene det lille ekstra.
Vil du lykkes med juleribba skal du følge denne enkle oppskriften. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Her får lutefisken følge av de berømte ringeriksertene. Følg den enkle oppskriften. Garantert suksess.
Her er oppskriften på lutefisk. Like kort samtidig som den er veldig enkel.
Har du rester av lutefisk, kan du gjøre noe spennende med den. Lefse med lutefisk og mango er akkurat det. Her er oppskriften.
Lutefisk er en klassiker. Oppskriften er gjerne den samme hver gang. Prøv ny variant med soyasmørsaus og ertepuré med mynte.
Her er en oppskrift på tradisjonell lutefisk, men med spennende vri på tilbehøret. Grønne linser og sennepssaus passer utmerket som et alternativ til den tradisjonelle ertestuingen.
Er du glad i lutefisk skal du prøve denne litt utradisjonelle oppskriften der kapers og brød med salsa verde setter en ekstra spiss på fisken og dermed hele måltidet.
Lag en deilig lutefisksufflé. Det gjør du på tre kvarter og vi kan love deg at du vil like resultatet.
Rakefisk kan også brukes som fingermat Her har du en oppskrift med lefseruller med rakefisk.
Lag en herlig rakfiskmousse med denne oppskriften. Server den som forrett eller sett den på koldtbordet.
Klart du kan lage sushi med rakfisk. Det gir en ekstra dimensjon. Du må prøve denne enkle oppskriften.
Rakefisk kan tilberedes på mange måter. Her har du en oppskrift med lun rakefisk på potet- og auberginekompott.
Dette er den klassiske måten å servere rakefisk på, nemlig med løkringer. Enklere blir det ikke.
Lag et skikkelig rakfisklag. Rakfisk skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost. Her rakefisk på tradisjonelt vis.
Om du synes det er en spesiell lukt av rakefisk skal du prøve denne oppskriften med gammelost til. Vi lover deg en smaksopplevelse av beste slag.