Vil du lykkes med juleribba skal du følge denne enkle oppskriften. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Vil du lykkes med juleribba skal du følge denne enkle oppskriften. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Pepperkakekake er en herlig kake med nøttebunn, smørkrem og pepperkakepynt. Denne vil garantert slå an i juleselskapet, både hos barn og voksne.
Her får lutefisken følge av de berømte ringeriksertene. Følg den enkle oppskriften. Garantert suksess.
Har du rester av lutefisk, kan du gjøre noe spennende med den. Lefse med lutefisk og mango er akkurat det. Her er oppskriften.
Lag et skikkelig rakfisklag. Rakfisk skal lukte lett syrlig og modent, men likevel friskt, omtrent som en godt lagret ost. Her rakefisk på tradisjonelt vis.
Rakefisk kan også brukes som fingermat Her har du en oppskrift med lefseruller med rakefisk.
Lag en herlig rakfiskmousse med denne oppskriften. Server den som forrett eller sett den på koldtbordet.
Klart du kan lage sushi med rakfisk. Det gir en ekstra dimensjon. Du må prøve denne enkle oppskriften.
Rakefisk kan tilberedes på mange måter. Her har du en oppskrift med lun rakefisk på potet- og auberginekompott.
Dette er den klassiske måten å servere rakefisk på, nemlig med løkringer. Enklere blir det ikke.
Om du synes det er en spesiell lukt av rakefisk skal du prøve denne oppskriften med gammelost til. Vi lover deg en smaksopplevelse av beste slag.
Fenalår kan brukes til mer enn et spekefat. Denne retten har du kanskje ikke forsøkt før. Her er oppskriften til fenalår med gulrot- og potettortilla.
Fruktsalat finnes i hundrevis av varianter.I denne oppskriften har vi brukt stjerneanis, kanelstenger og klementiner. Bare følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil juble.
Lurer du på hva du skal fylle kalkunene med? Denne oppskriften gir deg svaret. Og du vil garantert blir fornøyd hvis du følger vår oppskrift.
Vossakorv kan brukes til mye godt. Her er et forslag: Vossakorv med marinert artiskokk. Oppskriften finner du her.
Lag en pai det virkelig smaker jul av. Med juleskinke og rødkål smaker den herlig. Etter å ha spist er det nesten slik at du allerede gleder deg til neste jul.
Slik bruker du opp restene av juleskinken og gir den en helt ny smak, nemlig av tandoori.
Har du rester av julepålegg kan du lage den herlig retten Quesedilla med julepålegg og ridderost. 2 som smårett, eller 1 som hovedrett. Her er oppskriften.
Denne sagopuddingen er spesielt god fordi den får følge av blodappelsingelé og hasselnøtter. Ekte sagogryn lages av margen i sagopalmen som finnes i Sydøst-Asia. I Norge lages de av potetmel.
Kanelstekt juleribbe er enkelt å lage, men du verden så godt så godt det smaker. Her oppskriften du får suksess med.