Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.
Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.
Lag et pepperkakehus med kjærlighet på pinne. Barna vil elske det, og ikke minst er det veldig dekorativt.
Slik lager du god gammeldags lammerull. Det tar deg ca. én time. Men du verden hva du får igjen. Ingen ting er så godt som det du lager selv.
Det tar litt tid å lage sylteflesk. Men du verden så mye deilig å putte i munnen du får. Her er den måten italienerne gjør på.
Denne lekre gresskarretten blir hele bordets midtpunkt. Utmerket som tilbehør til julematen eller vegetarisk hovedrett.
Mangle liker ikke julekaker fordi de er så tørre. Disse små knyttene er sprø utenpå og myke inni. Og ikke minst er de veldig raske å lage nå bare noen dager før jul.
Dette er kanskje et av de syv slag du baker til jul, og ikke minst et av de letteste. En porsjon av denne oppskriften gir ca. 50 brune pinner.
Honningkaker er som skapt for lagring, fordi de trekker til seg fuktighet fra luften. Kakene holder seg derfor gode og saftige over svært lang tid.
Du kan lage lutefisk av klippfisk også. Bare følg oppskriften og du vil garantert bli overrasket selv og minst gjestene dine.
Julegrøt trenger ikke å bety smør og kanel - bare se her.
Gjør risgrøten festklar med denne iøyenfallende og smaksrike toppingen.
Pærer og valnøtter er en klassisk smakskombinasjon som synger i skjønn harmoni. Tronende på toppen av rik risgrøt gjør de seg ekstra godt - se bare her.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Dette måltidet er så smaksmettet som det kan bli. Unn deg en slik fest før juletradisjonene overtar alt.
Denne dekadente grøten gjør seg definitivt best til de dagene det er langt mellom frokost og middag. Denne energibomben smaker herlig av krydder og sjokolade.
Denne herlige vegetarretten gjør seg godt på festbordet. Lag ekstra mye, for her er det ikke bare vegetarianerne som vil forsyne seg.
Disse kakene må du bake til jul. De er søte og med mandler som smaker ekstra godt når du fyller dem med krem og bær.