Dette er kaken for de voksne. Den tar litt tid å lage, men det får du igjen for. Alle som får smake vil sikkert ha oppskriften. Da vet du hvor de kan finne den.
Dette er kaken for de voksne. Den tar litt tid å lage, men det får du igjen for. Alle som får smake vil sikkert ha oppskriften. Da vet du hvor de kan finne den.
Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Lær å lage den perfekte kalkunmiddagen med denne oppskriftene. Du får også forslag til kalkunstuffing og saus som passer til.
Her får du oppskriftene på alle silderettene du skal lage til jul.
Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Ikke mange steker bedre ribbe enn Hellstrøm. Her får du oppskriften, men ikke bare det. Hans surkålvariant og hvordan du skal få til medisterkakene følger med.
Lag denne deilige rullen så har du pålegg på brødet eller til koldtbord så det holder hele julen gjennom.
Prøv denne oppskriften med ribbe som er glassert og som gir en tuch av kinesisk kjøkken.
Her der den klassiske ribbeoppskriften. Vi har 16 andre å velge mellom så det er bare å søke.
Enten det er jul, nyttår eller en annen hyggelig anledning skal du lage karamellpudding. Her får du oppskriften du garantert lykkes med.
Kransekake er en skikkelig festkake som du må ha på kakebordet ved store anledninger som jul.
Du må prøve å lage din egen sylterull. Det tar litt tid, men det får du igjen på smaken og gleden ved å servere andre hjemmelaget.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.
Det er ingen ting bedre enn hjemmelaget. Derfor skal du prøve denne oppskriften selv om det tar litt tid. Smaken blir herlig, og så hyggelig det blir å servere gjester.
Fylt ribbe har du neppe forsøkt før. Den opplevelsen bør du unne deg og overraske gjestene med. Her er oppskriften.
Skal du lage juleribba perfekt med sprø svor har du oppskriften her.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.
Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.