Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Brandade er en klassisk fransk rett av klippfisk med luftig potetmos, olivenolje og hvitløk. Denne oppskriften er komponert av en av Norges mest berømte kokker, Lars Barmen.
Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Ikke mange steker bedre ribbe enn Hellstrøm. Her får du oppskriften, men ikke bare det. Hans surkålvariant og hvordan du skal få til medisterkakene følger med.
Lag denne deilige rullen så har du pålegg på brødet eller til koldtbord så det holder hele julen gjennom.
Lurer du på hva du skal fylle kalkunene med? Denne oppskriften gir deg svaret. Og du vil garantert blir fornøyd hvis du følger vår oppskrift.
Ris a la malta er svenskenes svar på danskenes ris alamande - og vår hjemlige riskrem.
Sennepssild lager du veldig enkelt selv. Vi kan love deg at den smaker ekstra godt. Du kan servere den på frokostbordet, til lunsj eller til et sildebord med venner.
Dette er kaken for de voksne. Den tar litt tid å lage, men det får du igjen for. Alle som får smake vil sikkert ha oppskriften. Da vet du hvor de kan finne den.
Her der den klassiske ribbeoppskriften. Vi har 16 andre å velge mellom så det er bare å søke.
Prøv denne oppskriften med ribbe som er glassert og som gir en tuch av kinesisk kjøkken.
Kransekake er en skikkelig festkake som du må ha på kakebordet ved store anledninger som jul.
Du må prøve å lage din egen sylterull. Det tar litt tid, men det får du igjen på smaken og gleden ved å servere andre hjemmelaget.
Det er ingen ting bedre enn hjemmelaget. Derfor skal du prøve denne oppskriften selv om det tar litt tid. Smaken blir herlig, og så hyggelig det blir å servere gjester.
Fylt ribbe har du neppe forsøkt før. Den opplevelsen bør du unne deg og overraske gjestene med. Her er oppskriften.
Skal du lage juleribba perfekt med sprø svor har du oppskriften her.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Når svineribbe møter kinesiskinspirert krydring, blir det fart på smaksløkene. Denne oppskriften er helt topp å inkludere i menyen for et koldtbord.
Enten det er jul, nyttår eller en annen hyggelig anledning skal du lage karamellpudding. Her får du oppskriften du garantert lykkes med.
Dette pavlova-treet kombinerer søtt med friskt og syrlig på en utmerket måte.