Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Det er enkelt å lage en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å hvordan du skal gå frem.
Slik lager du god gammeldags skinkestek med klassisk tilbehør som surkål, epler og svisker passer året rundt. Her er oppskriften.
Det tar litt tid å lage denne retten med marinerte kjøttspyd, men det får du igjen for. Alle rundt bordet kommer til å juble.
Her blir alle godsmakene fra kalvesteken tatt vare på i form av en deilig saus.
Juleskinke er et kjærkomment innslag på julelunsj- eller frokostbordet, eller servert som middag på en av juledagene. Deilig smak av skinke som vekker minner fra barndommen for mange.
Her en oppskrift på julekrydret ribbe med alle de gode smakene vi kjenner så godt. Her er oppskriften.
Lager du denne retten med oksefilet, blir du kåret til familiens absolutt beste kokk. Sausen lager du tidlig på dagen, eller dagen før.
Engelskmennene har selvfølgelig sin egen oppskrift på roastbeef. De serverer den gjerne med yorkshirepudding. Følg den enkle oppskriften.
I Karibia er de flinke å bruke krydder i maten, og det er det som kjennetegner denne retten. Den er både varmt og sterkt krydret, men om du er var, kan du redusere mengden
Kun når bare det beste er godt nok lager du en klassisk reinsdyrstek med viltsaus. Vi forklarer deg alt fra a til å.
Reinsdyrfilet er kanskje den beste festmaten som tenkes kan. Her med to typer saus, deilig soppstuing og lekre poteter.
Rillette er det samme som en postei som består av kjøtt og fett. I denne oppskriften er det kjøtt av kanin som er brukt. Lager du denne kan du glede deg til noen deilig.
Svinekam glasert med sennep og urter til gir deg en ny smaksopplevelse. Følg den meget enkle oppskriften du får her.
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Her starter du med et fersk lammelår som du skal henge før du begynner å lage retten.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.