Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Biff er favoritten til mange. Gjøre en liten vri på den tradisjonelle retten. Du må forsøke biff med ovnsbakte tomater og chilidressing.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Det litt nøytrale svinekjøttet gis her smaker som får oss til å drømme om markedene i Nord-Afrika.
Her får du en litt utradisjonell oppskrift med den klassiske røkte bayonneskinken. Den får følge av coleslaw og appelsinsaus. Med stekte båtpoteter er middagen i havn.
En biff som toppes med en scampi eller tigerreke, både smaker og ser ekstra godt ut. Må prøves.
Kyllinglever kan erstattes med andelever, hvis det er å få tak i. Det vil absolutt ikke gjøre moussen dårligere.
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt.
Lapskaus lages i uendelig mange varianter. Denne lager vi med pølser. Garantert raskt en av barnas nye favorittretter.
Del grillpølsene opp i store biter og tre de på grillspyd med blader av frisk salvie imellom. Det går svært fort på grillen så pass på.
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Det er enkelt å lage kjøttboller. De stekte rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til, men en dip eller salsa er alltid godt.
Nå kan du imponere venne dine med en italiensk gourmetrett til middag. Her er oppskriften på saltimbocca alla romana, en deilig kalvesnitsel med skinke og salvie.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Frukt og kryddervarme gir indrefilet av svin ekstra smak. Du kommer garantert til å like det.
Denne retten med hval har mye smak og ikke minst den er enkel og rask å lage.
Du må prøve denne lekre hvalwrapen. Som er en super måte å bruke opp rester etter hvalmiddagen.
Med denne marinaden blir spareribsene klare på 20 minutter. Marinaden er søt og gjennom grillingen får du raskt grilloverflate. Du kan derfor be gjestene sette seg hvis de ikke allerede sitter der og nyter noe i glasset.
Pasta med biff og mye annet godt lager du raskt og alle blir enige om at det smaker veldig godt.