Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
Dette er en lett og smakfull middag med lammekoteletter slik de lager dem i Hellas.
I denne smaksrike oppskriften serveres helstekt flankestek med grillet rosenkål, blomkålpuré og chiliolje. Et deilig festmåltid på den litt lettere siden, men som ikke sparer på kruttet.
Spør du barna om de vil ha indianerkoteletter svarer de garantert ja. Spør du voksne, vel. Alle kan spise disse. Det er knivkuttene i kjøttet som skapt navnet-
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Lammepølser smaker herlig. Med stekt sopp, gjerne skogssopp, og sennepsaus setter du prikken over i-en. Her er oppskriften.
Prøv denne biffretten med grillet eller pannestekt asparges, østersopp, mandelpotetpuré og soppsaus, til helgekosen.
Denne retten må du prøve med tomater og kikerter - og svinefilet for den som vil ha med kjøtt. På en halv time kan du servere alle rundt bordet. Følg den enkle oppskriften.
Alle har vel spist tørre og seige svinekoteletter. Følger du vår oppskrift blir du garantert fornøyd.
Det er enklere enn du tror å helgrille en entrecôte. Følg denne enkle oppskriften så kan du raskt servere.
Kikerter er fine å tilsette i gryter, supper og salater. De er rike på proteiner og mineraler, er mettende og drøyer andre råvarer. Prøv denne spanskinspirerte gryten.
Til disse spydene velger du svinekjøtt av god kvalitet, indrefilet eller ytrefilet. Det går også bra med mørbrad. Det er viktig at kjøttet skal være lettstekt for maksimal saftighet.
Fennikel har sterk lukt og aromatisk smak som kan minne om lakris eller anis. Fruktkjøttet er sprøtt og saftig. Fennikel passer godt sammen med strimlet svinekjøtt.
En veldig enkel men ikke mindre knallgod vri på helstekt svinefilet.
Tataki av hval er hurtigstekt kjøtt med rå kjerne skjært i tynne skiver. Med spicy ponzusaus er dette nydelig.
Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.
Finnbiff er raskt å lage. Her serveres den i kombinasjon med en god ostesaus.
Denne retten passer godt på en lørdag. Med den spennende sausen til blir det helt sikkert en suksess.
Det blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med en schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
Lam og pære høres kanskje litt uvant ut, men vi kan love at det virkelig smaker. Oppskriften er rask og enkel.