Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Dette lammespydet er uhyre enkelt å lage, men ikke mindre smaksrikt av den grunn. Prøv denne oppskriften.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Både kål og lam er viktige råvarer i den makedonske matkulturen. Akkurat som i den norske. Her er en litt spicy variant av den norske fårikålen hentet fra Makedonia.
Det nepalske kjøkken er sterkt påvirket av det indiske. Kjøtt tilberedes med mange forskjellige krydder i en tykk currysaus servert med ris.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Lam har en særegen smak og mange har dette kjøttet som sin favoritt. Dill smaker nydelig til lam.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Denne lammegryten med byggryn er utrolig lik vår fårikål. Hva med å prøve en spennende og litt andelenes vri på fårikålen, slik amerikanerne lager den?
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Klephtiko er en av de mest kjente matrettene fra Hellas. Gjenskap stemningen fra din greske favoritt-taverna og server kleftiko til gjestene dine.
Skal du ha venner på besøk anbefaler vi deg sterkt denne deilige retten med lam. Du får garantert jubel rundt bordet.
Her har lammekjøttet erstattet storfekjøtt i en fransk klassiker, boeuf bourgignon.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille, når smaken nye høyder.
Så populære er lammeskankene at du betaler en høyere kilopris for dem enn selve låret. Men en eller to ganger i året, må du bare unne deg denne smaksopplevelsen. Og best av alt er at retten lager seg selv mens du nyter fridagen fullt ut.
Gjør stas på det norske lammekjøttet med et skikkelig festmåltid til hele familien.
Carne no tacho com couve er fårikål på brasiliansk. Men smaker ikke som norsk fårikål. Prøv så får du smaken av en annen måte å lage lammet på.
Vi har verdens beste lam i Norge. Det er særlig i påskehøytiden vi lager gode lammeretter. Her er en spennende oppskrift på lammestek med ansjospesto.
Sett det fantastiske lammekjøttet på menyen i dag med denne raske, spennende retten med mojo og saltkokte poteter.