En herlig smak av lam og ratatouille kan vi love deg.
Du må lage en rett med det deilige lammekjøttet. Her er vårt forslag.
Her brukes den ytterste delen av lammelåret til en super frokost eller lunsj.
Spar en grankvist til denne lekre lammeretten. Du bør absolutt prøve lammeskank med gran. En spennende smaksopplevelse. Her er oppskriften.
Skal du grille noe raskt er ytrefilet av lam det du skal bruke. Med syltede grønnsaker og urter blir du like raskt grillkongen.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Denne retten ble servert fersk, rett etter slakting. På høsten under lammesesongen fikk man ferskt lammekjøtt.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.
Dette er den tradisjonelle oppskriften på lammefrikassé. Du serverer den med grønnsaker og hvit saus. En klassisk rett du kan servere som garantert er en suksess
For ekte arayes fylles pitaene med rått kjøttfyll og sprøstekes slik. Men du kan også forsteke fyllet. Da kortes tiden i stekepannen for pitabrødene ned.
Lammeskanker er hot som bare det, og det er en svært velvillig råvare for den som liker å eksperimentere med smakstilsetninger. I denne retten kombineres marokkanske smaker med kinesisk teknikk.