Denne islandske lammeretten er en fårikål i fåreklær. Ser du litt nærmere på den, er det fårikål frisket opp med litt andre grønnsaker.
Denne islandske lammeretten er en fårikål i fåreklær. Ser du litt nærmere på den, er det fårikål frisket opp med litt andre grønnsaker.
Det nepalske kjøkken er sterkt påvirket av det indiske. Kjøtt tilberedes med mange forskjellige krydder i en tykk currysaus servert med ris.
Kheema Mutter er en pakistansk spesialitet. Kjøttrettene lages med kjøttdeig og erter og deilige, eksotiske smaker av ingefær, korianderfrø, chili, muskat og spisskummen.
Du må prøve denne oppskriften på lammestek. Med så mange gode smaker vi har lagt til kommer du garantert til å lage den en gang til.
Lammestek er smakfullt, saftig og mørt. Følg denne oppskriften og du vil opplagt bli søndagens suverene vinnere uavhengig av sportsgren.
En festrett av den lekre lammefileten med sesongens grønnsaker.
I denne oppskriften får norsk lammekjøtt låne smaker fra det indiske kjøkken.
Med denne oppskriften kan du lett lage en festmiddag selv når du har dårlig tid. Til rødbetbulguren kan du bruke så vel syltete som ferdigkokte rødbeter.
Du kan fint bruke lammekjøttdeig
Det er blant annet slik grekerne tilbereder påskelammet. Smaker utrolig god.
Grillspyd av lam blir ekstra saftige når de får godgjøre seg i denne indiskinspirerte marinaden.
Lag en lammegryte slik de gjør det i Navarra i Nord-Spania. Lag dobbelt porsjon. Det vil du ikke angre på dagen etter.
Lammerull er en velsmakende rett spesielt når du krydrer med sursøt løk- og persillesaus.
Få ting smaker bedre enn en skikkelig lammestek. Når du tillegg fyller den med sennep og persille, når smaken nye høyder.
Kombinasjonen er sopp og loven samt en potetmos med fetaost gir akkurat det selskapet godt lammekjøtt trenger.
Krydderskanke eller lammeskanke etter denne oppskriften gir mye smak som du garantert vil sette pris på.
Denne retten henter inspirasjon fra flere områder som Midt-Østen og Asia og resultatet er en rett som er superenkel å lage og har mye smak.
En mør og deilig smaksopplevelse venter deg med denne oppskriften med det beste av lammet.
Dette er den kjente kokken Kari Innerås oppskrift på lammefilet på pastinakkrem med lammepølse og appelsinsaus.