Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Slik skal du lage lammerygg med kål. Hvitløk, timian, soyasaus setter en ekstra spiss på retten.
Denne tradisjonelle tyrkiske lammegryten med masse grønnsaker er enkel å tilberede, og steker ferdig i ovnen mens du gjør andre ting.
Lammekjøtt er populært i den arabiske verden. Grytekjøtt av lam passer perfekt sammen med spennende krydder, og blir så mørt at det smelter i munnen.
Denne suppen er fylt med smak av lam, chili, ingefær og koriander. At den inneholder proteinrike linser er selvfølgelig et stort pluss
En nydelig gryterett med eksotiske krydder. Smaker godt en kald vinterdag.
Dette er opprinnelig en rett som ble stekt nedgravd i jorden. Men den er like velsmakende om du lager den i ovnen hjemme.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryte. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
Irish stew er kanskje ikke en rett du har laget selv. Det er ingen kunst når du bruker norsk lammekjøtt. Da blir den irske nasjonalretten ekstra god.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Det blir gresk stemning rundt bordet med grillete lammeskiver eller lammekjøttboller servert med gresk salat og hvitløksbrød.
Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha selvplukket sopp i fryseren, er det dette du skal bruk den til.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
Den tradisjonelle, velsmakende fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er den tradisjonelle oppskriften.
Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.
Lammesteken må få godgjøre seg lenge i ovnen. Der får den smak av rosmarin og hvitløk. Så gir den et annet sausefølge enn vanlig.
Lammekoteletter er ypperlig grillmat. Her er det rosmarin som gir karakteren. Tilbehør kan være så enkelt som en blåmuggostdressing og en sidesalat.
Vart opp med gratinerte lammeskiver, vi kan garantere at det vil falle i smak.