Alle som har vært på ferie i Hellas, har hatt glede av grekernes evne til å få ekstra mye smak ut av lammet. Med verdens beste lam, har også vi de beste forutsetninger for å få det til. Og denne retten er faktisk superenkel.
Denne retten kommer fra India hvor den heter Kolhapuri Rassa. Kolhapur er en by ikke langt fra Bombay, kjent for knallsterk chili og chilipulver.
Dette er en klassiker fra Hyderbad som er hovedstaden i deltaten Andhra Pradesh, vest i India.
Marinerte lammespyd smaker herlig. Er raskt og alle rundt bordet blir kjempefornøyd.
Her er både kylling- og lammekjøtt ingredienser i samme rett. I Norge er vi ikke så familiære med couscous. Det er synd for dette smaker herlig.
Denne vrien på moussaka smaker bare godt og er lett å lage, selv om den trenger halvannen time i ovnen. Det gir deg veldig god tid til å bli sulten.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.
Det er mange spennende ingredienser i denne retten med utbenet lammelår med byggrynsalat. Den er litt tidkrevende, men ikke vanskelig. Vi viser deg hvordan.
Hva smaker bedre enn grillet lammekjøtt? Følg den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil bli begeistret.
Disse lammespydene kommer ingen til å motstå. Du marinerer de selvfølgelig.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Denne retten ble servert fersk, rett etter slakting. På høsten under lammesesongen fikk man ferskt lammekjøtt.
Hva med å prøve en spennende rett som innbakt lam, du vil garantert imponere både familie og venner.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.