Gi lammesteken litt annen krydring enn det du er vant med. Det er en gammel kjenning i form av Jägermeister som gir det lille ekstra.
Gi lammesteken litt annen krydring enn det du er vant med. Det er en gammel kjenning i form av Jägermeister som gir det lille ekstra.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Denne lammegryta smaker fortreffelig og grønnsakene du skal bruke gjør retten til et stort måltid.
Lammegryte passer utmerket som søndagsmiddag. Seco de Cordero – er peruviansk lammegryte og den svært smaksrik.
Klassisk lammestek smaker ekstra godt i lammesesongen, men kan serveres hele året når fersk lam er å få tak i.
Disse lammekebabene er super saftige og smaker deilig av aromatisk krydder og friske urter. Granateple-tzatizkien er litt søt og fantastisk forfriskende.
Når lammekjøtt får godgjøre seg med smaksrike grønnsaker i ovnen eller gryte, da blir det suksess.
Mens terracottagryta koser seg i komfyren kan du lese en god bok, vaske bilen, se en film eller noe annet du synes er festlig.
Lam er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende retten.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Legger du skiver av lammelåret på grillen etter at du har marinert det, kan du glede deg og dine til et festmåltid.
Lam er nam, og for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek.
Lettsaltet og røkt lammelår er deilig, rustikk og smakfull mat som er perfekt å servere til dine og gjestene dine.
Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.
Lammeskanker er hot som bare det, og det er en svært velvillig råvare for den som liker å eksperimentere med smakstilsetninger. I denne retten kombineres marokkanske smaker med kinesisk teknikk.
Slik skal du lage lammerygg med kål. Hvitløk, timian, soyasaus setter en ekstra spiss på retten.
Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.
Irish stew er kanskje ikke en rett du har laget selv. Det er ingen kunst når du bruker norsk lammekjøtt. Da blir den irske nasjonalretten ekstra god.
Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.