Øvelse gjør mester, også når det kommer til biffsteking. Gjør som mesterne på Kulinarisk Akademi som viser deg vei med denne oppskriften.
Det er bare én ting å si om denne klassiske oppskriften - helt rått. Stort bedre blir det ikke enn biff tartar.
En smakfull rett som passer perfekt når du har liten tid, men likevel vil ha et skikkelig måltid.
Denne biffgryta lager du på 15 minutter. En skvett rødvin gjør susen.
En deilig rett med kalv som du skal servere grønnsaker på italiensk vis.
Klassisk italiensk er stikkord i dagens middagsforslag til deg. Carpaccio er rått kjøtt skåret i tynne skiver. Spennende smak som du garantert vil like.
Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.
Pasta med biffstrimler og pestosaus lager du på 15 minutter. At det går kjapt, går garantert ikke utover smaken. Det smaker herlig.
Du lager enkelt dine egne burgere. Fyll på med det du liker best til, og hamburgerbrød etter Hellstrøms oppskrift.
Løvbiff kan lett blir som skosåler, men ikke hvis du følger denne oppskriften og lager pasta. Da har du noe godt i vente.
Kjøper du kjøttkaker i butikken blir de langt mer spennende om du "pimper" dem litt opp som i denne oppskriften.
Biff er favoritten til mange. Gjøre en liten vri på den tradisjonelle retten. Du må forsøke biff med ovnsbakte tomater og chilidressing.
En biff som toppes med en scampi eller tigerreke, både smaker og ser ekstra godt ut. Må prøves.
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Det er enkelt å lage kjøttboller. De stekte rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til, men en dip eller salsa er alltid godt.
Nå kan du imponere venne dine med en italiensk gourmetrett til middag. Her er oppskriften på saltimbocca alla romana, en deilig kalvesnitsel med skinke og salvie.