Pasta med biff og mye annet godt lager du raskt og alle blir enige om at det smaker veldig godt.
Pasta med biff og mye annet godt lager du raskt og alle blir enige om at det smaker veldig godt.
Ekte wienersnitzel er sprø på yttersiden og saftig og smakfull på innsiden. Den bør absolutt få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.
Det er veldig enkelt å lage denne retten når du har godt kjøtt og tilbehøret som du finner i oppskriften. Den lager seg nesten selv mens dere sitter rundt bordet.
I denne hverdagsgryta skal du bruke kjøttdeig, sopp og squash. Du kan selvfølgelig velge det du har mer lyst på.
Denne vrien på chili con carne er ekstra lettlaget, men ikke mindre god av den grunn. Hvor hot bestemmer du selv.
Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for retten er mektig god.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.
Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens selv og det gjør potetmosen også.
I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.
Travle dager betyr veldig ofte lettvinte og raske måltider. Derfor skal du lage et måltid som passer inn. Nemlig superraskt å lage og samtidig tilsvarende godt og mektig.
Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.
I denne smaksrike oppskriften serveres helstekt flankestek med grillet rosenkål, blomkålpuré og chiliolje. Et deilig festmåltid på den litt lettere siden, men som ikke sparer på kruttet.
Her oppskriften på biffmåltid på skyhøy trivselsfaktor og saftig deilig kjøtt. Og tilbehøret løfter biffen flere hakk.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Det er enklere enn du tror å helgrille en entrecôte. Følg denne enkle oppskriften så kan du raskt servere.
Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.
Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak.