Okse og kalvekjøtt

oppskrifter.webp

Med okse- og kalvekjøtt kan du lage de deiligste retter enten i steikepanna, i steikeovnen på grillen eller i gryta

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 20 minutter

    Pasta med biff og mye annet godt lager du raskt og alle blir enige om at det smaker veldig godt.

  • 20 minutter

    Ekte wienersnitzel er sprø på yttersiden og saftig og smakfull på innsiden. Den bør absolutt få følge av en av Østerrikes mange gode viner. Her er oppskriften.

  • 20 minutter

    Det er veldig enkelt å lage denne retten når du har godt kjøtt og tilbehøret som du finner i oppskriften. Den lager seg nesten selv mens dere sitter rundt bordet.

  • 20 minutter

    I denne hverdagsgryta skal du bruke kjøttdeig, sopp og squash. Du kan selvfølgelig velge det du har mer lyst på.

  • 20 minutter

    Lag biffsalaten slik du ofte får den servert i Thailand.

  • 20 minutter

    Denne vrien på chili con carne er ekstra lettlaget, men ikke mindre god av den grunn. Hvor hot bestemmer du selv.

  • 20 minutter

    Noen tenker på dette som østerrisk hverdagsmat, men det er i så fall en delikatesse kamuflert som hverdagsmat for retten er mektig god.

  • 20 minutter

    Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.

  • 20 minutter

    Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.

  • 20 minutter

    Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens selv og det gjør potetmosen også.

  • 20 minutter

    I kveld blir det biffsnadder. Og selvsagt er det bearnaisesaus til. Eller bearnes som ordboka vil ha oss til å skrive. Uansett dette smaker kjempegodt.

  • 20 minutter

    Travle dager betyr veldig ofte lettvinte og raske måltider. Derfor skal du lage et måltid som passer inn. Nemlig superraskt å lage og samtidig tilsvarende godt og mektig.

  • placeholder
    20 minutter

    Så enkelt lager du biffsnadder til deg selv. Er det flere som skal ha er det bare å øke ingrediensene.

  • 25 minutter

    I denne smaksrike oppskriften serveres helstekt flankestek med grillet rosenkål, blomkålpuré og chiliolje. Et deilig festmåltid på den litt lettere siden, men som ikke sparer på kruttet.

  • 25 minutter

    Her oppskriften på biffmåltid på skyhøy trivselsfaktor og saftig deilig kjøtt. Og tilbehøret løfter biffen flere hakk.

  • 30 minutter

    Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.

  • 30 minutter

    Det er enklere enn du tror å helgrille en entrecôte. Følg denne enkle oppskriften så kan du raskt servere.

  • placeholder
  • 30 minutter

    Denne entrecôte får rosa følge når du lager pastaen.

  • 30 minutter

    Det blir bra resultat med Cordon Bleu av kylling, selv om det egentlig skal benyttes kalvekjøtt.

  • 30 minutter

    Velsmakende gryteretter som er lette å lage og med en mengde av spennende smak.

Forsiden akkurat nå
Spesialpol: To champagnehus og en nykommer blant favorittene - selv om den største uteblir
+
Tester

Spesialpol: To champagnehus og en nykommer blant favorittene - selv om den største uteblir

Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Silvaner som smaker som en burgunder?
+
Godbiter i pollisten

Silvaner som smaker som en burgunder?

Ja, det er faktisk mulig, for disse silvanerne er helt annerledes enn de fleste andre.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge
+
Godbiter i pollisten

Ny kultvinprodusent for pinot noir i Norge

Cathrine Marshall er en sørafrikansk produsent som gjør tingene på sin måte, og det smaker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallgodt nytt i papp
+
Ukens vin

Knallgodt nytt i papp

For her snakker vi om solid pinot noir-kvalitet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Helstekt svinefilet får ny mening med dette tilbehøret
Dagens rett

Helstekt svinefilet får ny mening med dette tilbehøret

Dagens oppskrift med svinefilet byr på en litt uvanlig, men spennende smaksopplevelse. Med ingefær, honning og fennikel, må det blir en fyldig hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Helfransk hvitvinskupp
+
Ukens vin

Helfransk hvitvinskupp

Denne hvitvinen representerer det virkelig gode ved fransk vin, og da snakker vi ikke om høy status.

Les hele saken