Denne burgeren med smak av varmere strøk er skikkelig retro. Lag den på en ny måte og du får grillet hawaiiburger. Enkel oppskrift.
Du behøver ikke reise helt til Hawaii får å smake denne burgeren. Du lager den enkelt på grillen.
Dette middagstipset bør gå rett hjem hos barna. Burger, servert med slike morsomme sauser, smaker selvsagt like godt. Nydelig øl kan likevel vi voksne unne oss til retten.
En oppdatert versjon av en oppskrift som stammer fra samme periode som Britney Spears' første storhetstid. Men som garantert ikke har noe med popidolet å gjøre.
En deilig carpaccio med indrefilet og mye annet godt som gjør denne retten til en av dine favoritter.
Entrecôte har fin fettmarmorering som gjør at det er lett å lykkes med den på grillen. Med dressing av balsamico og extra virgin olivenolje blir det fest.
Det er enklere enn du tror å lage dine egne hamburgere. Her får du oppskriften.
Roastbiff er manges favoritt enten som enkeltstående rett kombinert med salat eller som en del av et koldtbord. Slik lager du og tilbedrer du den.
Kjøper du kjøttkaker i butikken blir de langt mer spennende om du "pimper" dem litt opp som i denne oppskriften.
Biff er favoritten til mange. Gjøre en liten vri på den tradisjonelle retten. Du må forsøke biff med ovnsbakte tomater og chilidressing.
En biff som toppes med en scampi eller tigerreke, både smaker og ser ekstra godt ut. Må prøves.
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Det er enkelt å lage kjøttboller. De stekte rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til, men en dip eller salsa er alltid godt.
Nå kan du imponere venne dine med en italiensk gourmetrett til middag. Her er oppskriften på saltimbocca alla romana, en deilig kalvesnitsel med skinke og salvie.
Har du en indrefilet i fryseren (kalv er aller best), vet du nå hva du skal gjøre med den. La den halvtine og skjære den i løvtynne skiver. Da er du bare minutter unna denne lekkerbiskenen av en rett som egner seg både som forrett og som hovedrett.