Lag disse kjøttbollene inspirert av det greske kjøkken Du kan drømme deg litt bort på kjøkkenet hvis du lager de kvelden i forveien. Da har du en enkel hverdagsmiddag dagen etter.
Server deilige nachos med spennende saus. Alle vil ha. Det kan vi garantere.
Kanskje de mest avanserte kjøttkakene du har laget, men det vil du ikke angre på.
Her oppskriften på en Chili con carne som du fikser på maks en drøy halvtime. Men smaken er i behold.
Disse kjøttbollene er virkelig sinte og dess mer krydder du legger til kan de ble veldig hissige.
Lag en deilig burritos til fire på bare 20 minutter. Det får du til hvis du følger denne oppskriften.
Tykke, saftige og riktig trivelige danske kjøttkaker. Enkle er de å ha med å gjøre også – som alle dansker. Det er deilig å spise dansk i Norge!
Det er veldig enkelt å lage denne retten når du har godt kjøtt og tilbehøret som du finner i oppskriften. Den lager seg nesten selv mens dere sitter rundt bordet.
Det er enklere enn du tror å lage dine egne hamburgere. Her får du oppskriften.
Denne oppskriften er laget av Ingrid Espelid Hovig. Du vil ikke angre på at du følger hennes råd når du skal lage kjøttboller med tilbehør.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene, skal du bruke bacon i dem og på dem.
Få grønnsaker er så utskjelt som hodekål. Samtidig som få grønnsaker har så mange gode egenskaper som kålen. Her pakker vi den rundt mye deilig innhold.
Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.
Denne vrien på chili con carne er ekstra lettlaget, men ikke mindre god av den grunn. Hvor hot bestemmer du selv.