Her er den veldig enkle oppskriften på medisterkaker og du kan glede deg over et måltid som smaker riktig godt.
Her er den veldig enkle oppskriften på medisterkaker og du kan glede deg over et måltid som smaker riktig godt.
Dette liker både voksne og de små kan vi love. Veldig raskt å lage i en travel hverdag.
Enkel og god lett krydret hverdagsgryte med pasta og pølse av kylling og kalkun.
Empanadas er deilig kjøttfyll innbakt i deig. Det er nesten som en liten innbakt pizza. Denne oppskriften er fra Chile.
Gode pølser er snadder og enda bedre blir de når du serverer de med denne sausen og asparges.
Legg pølsene i en form med masse grønnsaker og på 20 minutter kan du servere en deilig middag til fire.
Selv en kjedelig falukorv kan få nytt liv etter en runde i stekeovnen, med god hjelp av andre ingredienser du har i kjøleskapet.
Det finnes mange måter å servere kjøttpølser på. Denne retten lager seg nærmest selv.
Lapskaus lages i uendelig mange varianter. Denne lager vi med pølser. Garantert raskt en av barnas nye favorittretter.
Enklere pølserett enn dette skal du lete lenge etter. Men bacon og ost blir det fort en liten fest.
Ingrediensene finner du i alle butikker. Men så vel tacokrydder som tomatbønner kan du lage selv fra bunnen av.
Vi har lyst å dele en liten hemmelighet med deg: Her får den kraftige pølsa vossakorv med sin salt- og røyksmak kombineres med friskhet fra appelsinen og litt krutt fra chilien.
Lammepølser smaker herlig. Med stekt sopp, gjerne skogssopp, og sennepsaus setter du prikken over i-en. Her er oppskriften.
Pølser i brød er god middag når de får spennende tilbehør. Om du griller eller steker dem i panne, er ikke viktig. For det er tilbehøret som gjelder.
Slangepølser er nesten det samme som pølse med brød. I oppskriften er det brukt deig med bakepulver som ikke trenger ikke heving.
Disse små pølsesnacksene gir deg og gjestene dine en deilig munnfull. Passer ypperlig til et koldtbord.
Gi grillpølsene et skikkelig kick med bacon og litt sterkere fyll. Lompene bytter du ut med myk tortillalefse.
Det er ikke uvesentlig hvordan du trekker pølsene. Denne fremgangsmåten gir deg et perfekt resultat.