Slik får selv de røykte kjøttpølsene en ny sjanse, og en rett som alle rundt bordet vil like.
Slik får selv de røykte kjøttpølsene en ny sjanse, og en rett som alle rundt bordet vil like.
Kjøttpudding er en litt glemt rett, som kan være noe av det kjedeligste som finnes, men også en veritabel smaksbombe. Alt avhengig av hva du putter i puddingen som her.
Pølser er også godt i en gryterett som i denne med grønne bønner i.
Med denne kombinasjonen møtes pølseelskeren og veggisen i full enighet. Bare husk på å lage nok ratatouille.
Har du lyst på noe godt med pølser? Da skal du prøve denne pølsegryta.
Legg chilipølsene i en gryte sammen med tomater, tomatpuré, eplemost og krydder så kan du bare glede deg.
Stek pølsene i panne. Server med kokte poteter som piffes opp i pannen.
Grove gode pølser som løkpølser eller hvitløkpølser er definitivt snadder.
Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage.
Kjøttpudding høres mye mer hverdagslig og uinspirert ut enn hva den smaker når du spriter den opp med noen gode ingredienser.
Lager du kjøttpudding har du både middag og pålegg. Erter og brokkoli setter farge og smak på kjøttpuddingen. Barna vil elske den.
Pølser og epler, det har du kanskje ikke tenkt passer. Da skal du forsøke denne retten. Garantert suksess.
Server pølsene med en fyldig mos eller stappe av mandelpotet, kålrot og gulrot.
Her får du en annerledes og superrask pølsemiddag med spennende smak av Mexico.