Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Denne retten med strimlet svinekjøtt marinert i soya er inspirert av det asiatiske kjøkken. Her serverer vi den med en smaksrik nøttesaus.
Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet både spennende og smakfullt.
Svinefilet er greit å ty til når du ikke vet hva du skal servere, men likevel er i festhumør. Lett å få tak i og rask å tilberede. Har du tid til å marinere det i et døgn blir resultatet perfekt
Brune bønner i tomatsaus lager du selv og med flesk på toppen er det skikkelig kraftkost - også kjent som cowboymat.
Svinesteik er uhyre lett å lage litt mer raffinert uten at det opprinnelige konseptet forlates. Selve steika blir saftig og god når den tilberedes på riktig måte.
En av sommerens store favoritter er flintstek. Svinekjøtt passer godt sammen med frukt, og her er en oppskrift med appelsinmarmelade.
Koke steken? Går det? Javisst! Om du lar steken trekke i en god buljong rett under kokepunktet til den er ferdig får du et fantastisk mørt og saftig resultat. Nydelig til middag, og supert som pålegg i mange dager etterpå!
En vri på Wellington nå med svinefilet skaper feststemning på matbordet.
En asiatiskinspirerte rett med soyamarinert svinefilet og sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør.
Denne deilige gratengen liker både barn og voksne. Ikke minst er den lett å lage så slippe barna til.
Sennepsgratinert juleskinke passer utmerket både til middag, på koldtbord og på brødskiva.
Det blir ofte rester igjen etter ribbemiddagen, og her har du en god oppskrift på hva du kan gjøre med dem.
Et lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
Svinekjøtt er mye brukt i thailandsk matlaging, og det milde, magre kjøttet smaker nydelig sammen med kraftige og spennende smakene.