Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
Slik server du saftige, hvitløksovnsstekte grønnsaker og urter til kotelettene. Garantert suksess.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
Når svinekoteletter møter pesto, mister de det hverdagslige preget. Det gjelder også potetene.
Her er det ingredienser som passer veldig godt sammen. Og når de får selskap i stekepanna blir det en rett du garantert vil like.
Knokene på svin har ikke opplevd samme hypen som lammeskanker, men det er det ingen grunn til, for du kan lage mye godt med disse.
Svinekjøtt er anvendelig til så mye også med pasta. Her gir vi deg en oppskrift som er veldig smaksrik med appelsin- og ingefærsaus.
Det asiatiske kjøkken har tatt oss med storm, og med mange gode ferdige sauser å velge mellom. Svinekjøtt i sursøt saus er ett eksempel.
Litt sulten og samtidig har du dårlig tid, lager du denne retten på noen få minutter. Sausen setter en ekstra spiss på det hele.
Hvis du er litt småsulten eller tida er knapp, er det denne retten med kjøttdeig av svin det du skal lage.
Kombinasjonen av svinekam og rødkål er typisk høst- og vintermat, men kan spises hele året. Her er en deilig oppskrift.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Svinefilet er greit å ty til når du ikke vet hva du skal servere, men likevel er i festhumør. Lett å få tak i og rask å tilberede. Har du tid til å marinere det i et døgn blir resultatet perfekt
I denne lettlagete oppskriften er det grønne bønner, bulgur og svinefilet som gjør jobben. Du trenger bare tre ingredienser for å gjøre suksess.
Et lekkert helgemåltid som er raskt å tilberede og ikke minst svært velsmakende.
Denne svinefilet kan virke litt omstendelig å lage. Men at det smaker godt - det lover vi deg. Også at du kommer trygt og raskt i havn.
C virkelig saftig svinefilet får du hvis du følger oppskriften. Chorizosalsa gir den ekstra smak.