Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Reinsdyrstek er festmat for mange. Det møre, smakfulle kjøttet i følge med en fyldig viltsaus gir en følelse av eksklusivitet. Og så er det utrolig godt.
Reinsdyrfilet gir garantert stor matopplevelse. Perfekt mat å invitere gjester på særlig når du legger til pære, sopp og selvfølgelig potet.
Denne nydelige retten med reinsdyrfilet har syrlige sauser som matcher det lekre og møre kjøttet.
Her er en oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet Bidos. Reinsdyrkjøtt fra stek eller reinbiff er hovedingrediensen med løk, poteter og gulrøtter.
Reinsdyrfilet har fantastisk mørhet og rik, men også milde sødmefylte smak. I denne oppskriften balanseres denne sødmen av en syrlig plommesaus.
Timiangravet ytrefilet av rein serveres med smørstekte rosenkålblader, syltede beter og deilig og frisk persilleemulsjon.
Det er knapt noe som overgår reinsdyr. Perfekt stekt reinsdyrfilet sender alle kjøttelskere til himmels. Denne oppskriften er intet unntak.
Saftig og god reinsdyrfilet servert med sopp, ovnsstekte potetskiver og en deilig saus med sherryeddik og løk.
En slik maki kombinerer japansk teknikk med innslag av Italia samt de beste norske råvarer.
Lag en deilig og enkel viltgryte med reinskav. Det tar ikke mer enn en drøy halvtime.
Reinsdyr smaker godt til mye, men er ekstra deilig med saus laget av rognebær og med sopp som tilbehør.
Reinskav kalles også finnbiff og er fryst reinsdyrkjøtt skåret i tynne skiver, altså skavet, og som trenger lite varmebehandling. Her i italiensk forkledning.
Ytrefilet av reinsdyr er fantastisk mørt og smakfullt, og noe av det mest eksotiske og eksklusive vi kan by på her i landet. Men det behøver ikke være komplisert for det.
Enkel og god oppskrift på tradisjonell finnbiffgryte med viltkjøtt.
Flatbiff av rein er mør og smakfull. Kjøttet er nesten krydret fra naturen sin side. Server den med poteter, brokkoli og en deilig tyttebærsaus.
Roastbeef av reinsdyrkjøtt er ren og skjær nytelse for smaksløkene. Servert med appelsin og purreløk er dette lekker og supergod festmat!
Reinsdyrfilet er noe av det lekreste som kan serveres. Du behøver ikke steke den hel, men velge ferdig oppskåret fra butikken.
En skikkelig festmeny har alltid en forrett. Vi foreslår gravet reinsdyrkjøtt med skogsbærkrem og pickles.