Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.
Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Helstekt kylling fylt med løkstuffing som her og piffet opp med rosmarin, blir både saftig og velsmakende og metter mange.
Kyllinglår penslet med hjemmelaget rabarbraglaze, det vil si en glasur, servert med en frisk chilicoleslaw må du prøve.
En smakfull ovnsrett med alle ingredienser i samme form, blandes de gode smakene under steketiden og du får en velsmakende og enkel middagsrett.
Kyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Du kan lage burgeren med kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet. Med blåmuggostdressing blir den enda mer saftig. Det andre tilbehøret kan være som du bruker på andre urgere som løk, sylteagurker og selvfølgelig salatblader. Her er den enkle oppskriften
Du er sikkert vant til steke kyllingfileten. Med denne oppskriften skal du koke den. Det gir et saftig og godt resultat. I tillegg får du en smakfull, deilig kraft som blir til en utmerket saus.
Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.
Fremgangsmåten er så enkel at den lett kan la seg gjennomføre på hytta - forutsatt at du har en steikeovn. Det er fullt mulig å lage retten i en gryte og den alternativ fremgangsmåten finner du også her.
Helstek kyllingen med urter og mascarpone som en mild kremet friskost laget av creme fraiche og fløte.
Denne deilige retten med kylling lager du raskt som bare det. Selv om maten kommer raskt på bordet går det ikke utover smaken.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Kyllingvinger fra butikken får nytt liv på denne måten. Med sausen ved siden av på de grillede loffskivene kan du be inn til fest.
Det tandre, men saftige kyllingbrystkjøttet får her smaksrikt følge fra søtpotet og rødvinskokte pærer.
Denne klassikeren med kjøttfull kylling og kremet morkelsaus serveres ofte i Jura og til de lokale vinene.
En lettlaget eksotisk rett med kyllingfilet, peanøtter, kokosmelk og mango.
Kylling gjør seg godt i fruktige salater. Her spisser vi salaten med peanøtter i.
En halv grillkylling fra butikken som sprites opp med ekstra smak, er det som skal til for å lage disse tacoene. Tilbehøret bestemmer du selv.
Indisk gryte i pose var 1970-tallets helgekos nummer en. Nå lager du den fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Nei da, bare se oppskriften her.