Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne
Mye av jobben er allerede gjort med et glass karripasta, som finnes i mange utgaver og styrker. Smak deg fram til hvor sterk du vil ha din gryte.
Grillede kyllinglår trenger omlag 20 minutter i ovnen for å bli gjennomvarme. I løpet av den tiden kan du gjøre mange andre ting - for eksempel lage dette deilige tilbehøret.
Kylling i pita er raskt og enkelt å lage. Like populært hos små som store. Unnagjort på 15 minutter hvis du følger oppskriften.
Dette er en klassiker som her lages på en veldig rask måte, men likevel med alle smakene i behold.
Du kan lage burgeren med kyllingkjøttdeig eller kyllingfilet. Med blåmuggostdressing blir den enda mer saftig. Det andre tilbehøret kan være som du bruker på andre urgere som løk, sylteagurker og selvfølgelig salatblader. Her er den enkle oppskriften
Denne suppen er en av favorittene i Thailand. Dette er en litt enklere variant av Tom Kha Gai der vi bruker kyllingfileter i stedet for hel kylling.
En deilig kyllingsalat som du garantert vil lage flere ganger. Den er rask å lage.
Du kan lage de herligste retter av kyllingfilet slik som denne enkle italienskinspirerte oppskriften med bruschetta.
Grønn curry med kylling er en enkel og eksotisk gryterett fra Thailand. Den varmer garantert godt i munnen og spesielt når det er litt kaldt ute.
Slik får grillkylling fra butikken - eller kyllingrester - nytt liv.
Det er neppe noe som er så raskt å lage som karbonader. Med kyllingkjøttdeig blir de ekstra saftige. Et deilig måltid for hele familien.
En smakfull og rask wok med saftig kylling er en favoritt på middagsbordet.
Denne kyllingretten lager du på et kvarter. At du kan sette deg til bords så raskt går ikke utover smaken kan vi love.