En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
Tomatsaus med ansjos er en klassiker fra Italia som brukes både til pasta og pizza.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.
Enkel pastarett med pølse og nydelig lett syrlig saus med crème fraîche.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til brokkoli og tomat. Så har du middag eller lunsj.
Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, ender den alt for ofte opp slik. Prøv tomatsei med pasta.
Hvem kan motstå pasta med pesto? Her har du enkle oppskriften som tar deg under 20 minutter får maten står på bordet.
Denne salaten metter godt alene, men er ypperlig som tilbehør til fisk eller kjøtt
Pizzadeig blir enda bedre hvis den får heve lenge, som i oppskriften her. Det er Craig Whitson og Tore Gjesteland, fra boka Verdens beste pizza som har komponert den.
Pai er fantastisk godt, og det er en flott måte å bruke rester som du måtte ha igjen fra tidligere middager på. Her som kyllingpai med ost og bacon.
Denne retten med steinbit med alt det gode tilbehøret smaker herlig. Det er mulig å kutte hjørner om du velger ferdig tomatsaus.
Krabbe og lasagne passer det sammen? Det gjør det avgjort og vi kan love deg at det smaker himmelsk.
En deilig rett med pasta og reker. Du kan servere den etter 15 minutter
Denne typiske retten fra Genova er fargerik og velsmakende og passer perfekt til middagsselskap. Sausen er ganske tynn, så server med brød og både skje og gaffel.
Har du akkurat plukket kantarell eller har de i fryseren kan du lage en fantastisk sopp-pai. Følg bare vår enkle oppskrift og du har et herlig måltid foran deg på bordet.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
En ekte carbonara skal ha bacon, men røkt skinke er litt mindre salt og fungerer like godt.
Spagetti carbonara, en ekte italiensk favoritt, tar deg under 20 minutter å lage. Her har du oppskriften.
Til din nye favorittpasta trenger du bare 20 minutter og det du har i kjøleskapet. Bacon eller pølse, pepperoni, løk og tomat er det som skal til. Om du vil ha mer kraft, kjører du på med selvvalgt chilikrydder.
Det er ingen grunn til at enkle retter ikke skal smake mye og godt. Her er det fullkornpasta, spkeskinke og pesto som sammen bidrar til at selv det enkleste blir det beste.