Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Pizza bianca er for deg som ikke liker tomatsaus på pizzaen. Eller deg som bare vil ha en liten forandring.
Vegetarmat er i tiden, med grønt, lett og mange spennende smaker. Forsøk denne hjemmelaget grønnsakpizzaen.
En pakke pitabrød blir enkelt og raskt til porsjonspizzaer. Toppingen velger du selv. Hva med Pitapizza med biffstrimler?
En utrolig mettende og god pai med laks og poteter. Bruk fersk eller frossen laks, og/eller rester av røkt laks.
En fyldig pai som dette trenger ikke verken kjøtt eller noe ved siden av.
Kylling er for alltid et populært middagsinnslag. Sammen med ris blir det hele riktig så velsmakende og lettlaget.
Mozzarella, tomat og basilikum - selveste Caprese-salaten, får her følge av pasta og pesto - og det er en ny favoritt.
Maqluba eller maklouba serveres ofte opp-ned slik at det dannes et attraktivt mønster, men smaken blir like god om det visuelle mislykkes. Den skal imidlertid ikke røres i underveis for at alle de gode smakene skal smake sammen.
En enkel og deilig pastarett med blåmuggost som er ferdig på 20 minutter.
Tomatsaus med ansjos er en klassiker fra Italia som brukes både til pasta og pizza.
Båndpasta, tagliatelle, er for mange den optimale pastaen. Slik lager du den enkelt selv.
Enkel pastarett med pølse og nydelig lett syrlig saus med crème fraîche.
Pai er ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, og legg til brokkoli og tomat. Så har du middag eller lunsj.
Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, ender den alt for ofte opp slik. Prøv tomatsei med pasta.
Hvem kan motstå pasta med pesto? Her har du enkle oppskriften som tar deg under 20 minutter får maten står på bordet.
Denne salaten metter godt alene, men er ypperlig som tilbehør til fisk eller kjøtt
Raskere enn dette klarer du neppe å lage en pizza. En bagett, litt kjøttsaus og litt ost. Sett den i ovnen. Om 15 minutter kan du spise
Pastamiddagen blir ekstra smaksrik med denne oppskriften som fint kan lages uten kjøtt, se alle tipsene til variasjon.
Taglioni er en type tagliatelle, bare skåret mye tynnere, som spagetti. Men du trenger ikke pastamaskin for å få til retten. Bare en kjevle og hender. Og selvfølgelig soppsaus.
En pastarett som dette strutter av sunnhet og gode smaker.