Har du forsøkt pizza og pannekake i én og samme rett? Det blir suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Har du forsøkt pizza og pannekake i én og samme rett? Det blir suksess. En enkel, rask og nærmest genial oppskrift.
Det finnes få oppskrifter på som kan måle seg med denne når det gjelder tidsbruk. Det er ingenting i veien for å la skiver av godt brød gjøre jobben som pizzabunn.
Pai er veldig populært og tilsvarende enkelt å servere. Denne blri ekstra god hvis du følger vår oppskrift.
Du kan bytte ut linguini med spagetti som passer like godt med reker i chili i denne deilige retten.
Spaghetti er manges favoritt både blant store og små. Setter du til blåskjell og reker får du en rett som kan serveres så vel til hverdags som til festmiddagen.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Denne pastasalaten kan spises når som helst. Vi gir deg en oppskrift med spekeskinke som er kjekt å ha på lur for alle kokker, enten du har ferie eller jobber.
Brokkoli er noe av det sunneste du kan servere. I gratinert utgave blir den spiselig også for grønnsaksvegrere. Her er oppskriften.
En skikkelig deilig grateng der pasta spiller hovedrollen og får følge av broccoli og tomat. Du kan serve på 20 minutter.
Tagliatelle med blåmuggost er lett og rask å lage. En velsmakende middagsrett. eller som en smårett til lunsj.
Lasagne føles ekstra luksuriøs når den lages uten kjøtt, og med gorgonzola, valnøtter og friske grønnsaker.
Slik piffer du opp ferdig fylt tortelloni fra butikken.
Plukkfisk er inspirasjonen til denne retten. Ofte var det rester av fiskemiddagen som ble til denne barnevennlige retten. Med pasta og ost blir den enda mer barnevennlig.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Hjemmelaget pizza er aller best. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Denne pastaretten er lettlaget og veldig god. Og ikke minst bærekraftig om du velger Csom er ASC-sertifisert.
Det går fint å bytte ut siken med annen fisk. For eksempel røye, ørret eller laks.
Amatriciana er en klassisk tomatsaus med chili og pancetta eller guanciale (svinekjake) fra Amatrice i fjellene nord for Roma.
Slike pastaretter er alltid populære, spesielt når du tenger noe godt og mettende på kort tid.