Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Denne pastaretten er lettlaget og veldig god. Og ikke minst bærekraftig om du velger Csom er ASC-sertifisert.
Hjemmelaget pizza blir eventyrlig med kjøttboller. Du kan «pimpe» pizzaen akkurat som det passer deg eller etter hva du har i kjøleskapet.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.
Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.
Pizzaen blir superenkel og ikke minst ekstra eksotisk med reinskav, oregano og granateplefrø.
Pai er veldig populært og tilsvarende enkelt å servere. Denne blri ekstra god hvis du følger vår oppskrift.
En enkel og barnevennlig versjon som er perfekt for middager i ukedagene. Vil du ha den litt “tøffere”, tilsett litt chili.
I Bologna lages retten selvsagt ikke av kjedelig kjøttdeig fra supern og en boks med tomatpuré, men av en rekke ingredienser som får lov til å godgjøre seg en stund før den serveres som en dam midt i en ring av pasta, helst av typen tagliatelle.
Noen oppskrifter ser veldig kompliserte ut mens denne egentlig er ganske enkle. Prøv denne lasagnen med laks, asparges og gulrøtter.
Å gratinere fisk er en velkjent måte å få hele familien til å spise fisk. Nussara Guldberg nøyer seg ikke med den vanlige framgangsmåten for denne hverdagshelten av en rett.
I denne pizzaoppskrift har vi brukt crème fraîche og bacon. Dette er ikke en helt vanlig pizza. Den er nemlig hvit, altså uten tomat. Bør oppleves.
Med denne oppskriften på hjemmelaget pizza med biff, hvitløk- og urtesaus får du toppkarakter rundt bordet.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
En deilig rett der tomatene spiller hovedrollen og pastaen passer utmerket til når den får følge med når de røde er ferdige i ovnen.
Ikke rart alle elsker denne pastaretten. Carbonara er en av de enkleste pastarettene, og samtidig en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Rosenkål i pastaretten er ikke akkurat vanlig og i hvert fall ikke spansk. Men det gir den ekstra metthetsfølelse. Også fordi mengden spekepølse, i dette tilfellet chorizo, må holdes nede i en slik rett.
Carbonara er en enkel klassisk rett basert på pasta og finnes i utallige versjoner Her er med chorizo, spanskinspirert spekepølse. Bare gled deg.
Her er en oppskrift på en deilig pastarett med valnøttpesto Den kan du lage med eller helt uten kjøtt.