Hvis du vil ha en mer mettende pastarett, kan du godt tilsette rester av kylling eller sjømat. Det matcher endivekarakteren godt.
I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
I den italienske fjelllheimen er kosten dominert av potet, smør, ost og hvitløk. Pizzoccheri er med pasta laget av bokhvetemel og dermed ekstra smaksrik.
Den klassiske amerikanske pastaretten mac 'n cheese er virkelig kosemat. En favoritt blant både voksne og barn.
Pappardelle er en type båndpasta, ikke ulik fettuccine. I denne retten får den følge av kjøttboller i tomatsaus. Følger du oppskriften kan servere på halvtimen.
Denne paien er lettlaget, men ikke mindre smaksrik av den grunn. Får du ikke tak i friske fiken, kan du bruke soltørket tomat som topping.
Røkelaks kan brukes til så mangt og passer også godt sammen med pasta.
Om du elsker pasta carbonara, vil du også like denne. Fløte, bacon og pasta får her følge av noe grønt, enten grønnkål eller asparges. Det smaker fortreffelig.
En enkel og barnevennlig versjon som er perfekt for middager i ukedagene. Vil du ha den litt “tøffere”, tilsett litt chili.