Du kjenner sikkert den klassiske franske paien fra før - prøv denne smakfylte meksikanske varianten.
Du kjenner sikkert den klassiske franske paien fra før - prøv denne smakfylte meksikanske varianten.
Cannelloni er pastaplater formet som et rør, med en eller flere typer fyll i. Denne kyllingvarianten er et mildere alternativ til lasagne, og en sikker vinner også hos barna.
Pasta og krabbe er en ypperlig kombinasjon. Her har vi benyttet cannelloni sammen med fennikel. Denne retten kommer til å vekke oppsikt rundt middagsbordet.
Fylt pasta er mye enklere å lage enn du tror. Cannelloni-rør fylles med ønsket fyll, eller kjøttsaus av svin som her og toppes med ostesaus. Her oppskriften.
Her er pizzaen som er en innertier hos hele familien, og hjemmelaget er mye bedre enn kjøpepizza. Gi familien Pizza fire årstider. Garantert suksess.
Rødløk og ost er alt som trengs for en mektig god smaksopplevelse.
En utrolig mettende og god pai med laks og poteter. Bruk fersk eller frossen laks, og/eller rester av røkt laks.
Til denne paien kan du godt bruke rester etter påskens mange måltider.
En fyldig pai som dette trenger ikke verken kjøtt eller noe ved siden av.
Pai er noe alle liker. Her serverer vi en oppskrift med kjøttdeig og stjerneløk. Følg den enkle oppskriften og det blir jubel rundt bordet.
Lag deg en deilig pastarett. Lasagne med bolognese er enkelt å tilberede og du får med oppskriften på ostesaus også.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.
Her oppskriften på en calzone der oregano er med på å heve smaken som du og dine garantert vil sette pris på. Du lager den på tre kvarter
Steinsoppen er rikere smaksmessig og enda mer fleksibel i kjøkkenet enn kantarellen. Derfor blir ravioli med steinsopp ekstra godt.
Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.
Dette er en argentinsk mattradisjon som er knyttet til påske, derav navnet, men fungerer veldig godt året rundt.
Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.
Pizze di patate er jo ikke akkurat pizza slik de fleste tenker på denne favoritten. Men poteter, bacon, ansjos og ost blir pizza god som noen andre.
Innbakt pizza er kjempegodt og med bolognese blir den enda bedre. Her er oppskriften.
Vermicelli alla Napoletana skal inneholde vermicelli, pecorino, tomat og basilikum, men når det er muslinger i bildet, droppes osten.