Denne oppskriften på den italienske favorittretten lasagne er litt enklere å lage. Likevel smaker den fortreffelig.
Denne oppskriften på den italienske favorittretten lasagne er litt enklere å lage. Likevel smaker den fortreffelig.
Få retter løfter stemningen rundt middagsbordet som en lasagne. Her får den følge av en frisk salat.
Pot pie med brisler og sjampinjong er en britisk klassiker.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
Det jukses selvsagt i denne oppskriften for å kutte ned på tiden. Lasagne er jo en lagvis smaksopplevelse av lasagneplater, tomatsaus og bechmelsaus med ost.
I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.
Lahmacun - eller tyrkisk pizza - har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Du må ikke trene til Birken for å klare denne. Birkebeinerpizzaen kan alle klare å lage. Den er lett å lage og smaker fantastisk.
Til tross for at pizza er det enkleste du kan lage selv, velger de fleste å raske med seg ukens pizzamiddag fra frysedisken. Ta en liten dugnad og nyt sammen.
Forsøk denne hjemmelagde grønnsakpizzaen. Vegetarmat betyr absolutt ikke kjedelig mat. Denne pizzaen har mange deilige smaker som du garantert vil sette pris på.
Calzone er svært enkelt rett å tilberede. Her lager vi både fyll og saus fra grunnen, og selvsagt må en frisk og balanserende salat til når en slik rett skal nytes.
Velg hele tomater uten skinn. Og lag en stor porsjon, for denne sausen får du glede av til mange andre retter, med eller uten pasta, og ikke minst pizza.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Lasagne er alltid populært. Her får lasagnen følge av kylling og andre godsaker.
Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over. Her får du en oppskrift med lasagne med pesto og brokkoli.
Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
Denne pizzaen tar det litt lenger tid å lage enn frosseizzaen. Det får du igjen når du smaker på den.
Franskmennene kan det med å lage pai. Denne oppskrift er en skikkelig deilig variant med både pølser og cheddar.
Bruk en halvtime på å sette en pizzadeig. Det får fu absolutt igjen for. Denne er pizzaen er med kylling, mozzarella og andre godsaker.
Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter middagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige. Her med kylling og spinat.