Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.
Har du plukket sopp i høst eller har tørket dem. Da bør du prøve pasta med kremost og stekte kantareller. Du kan selvfølgelig bytte ut kantarellene med andre soppslag.
Har du fylt skap og fryseboks med sopp, er det på tide å begynne å bruke den. Pai er en perfekt måte å få avsetning på fangsten.
Pasta og krabbe er en ypperlig kombinasjon. Her har vi benyttet cannelloni sammen med fennikel. Denne retten kommer til å vekke oppsikt rundt middagsbordet.
Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti. Og den hjemmelagete tomatsausen smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus.
Denne pizzaoppskriften omfatter både crème fraîche, artisjokker og gresskarkjerner. Det gir en ekstra god smaksopplevelse. Denne varianten blir din favoritt.
Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.
Pakk den røykte koljen inn og lag pai. Dermed fjerner du bestefarstempelet. Oppskriften er lettlaget og retten kan serveres varm, lun eller avkjølt.
Denne retten er en sikker vinner i barnefamilier. Den er nemlig superrask å lage og inneholder både pølser og pasta.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer også ypperlig på koldtbordet.
Pasta carbonara er manges favoritt. Prøv den med torsk og bacon til. Her er oppskriften som løfter pastaen.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Selv om de fleste nok vet at sei er så mye mer enn bare seibiff med løk, ender den alt for ofte opp slik. Prøv tomatsei med pasta.
Løft stekt torsk til nye høyder med serranoskinke, tomatsaus og pasta. På en halv time kan du servere denne deilige retten.
Pai er veldig populært og tilsvarende enkelt å servere. Denne blri ekstra god hvis du følger vår oppskrift.
Puttanesca er en tradisjonell italiensk pastarett med en saus av knuste tomater, olivenolje, hvitløk, oliven, kapers og ansjos.
Rosenkål i pastaretten er ikke akkurat vanlig og i hvert fall ikke spansk. Men det gir den ekstra metthetsfølelse. Også fordi mengden spekepølse, i dette tilfellet chorizo, må holdes nede i en slik rett.
En enklere pastarett må du lete lenge etter. Det betyr ikke at du må gi slipp på god smak. Det er det nemlig mye av hvis du følger denne oppskriften.
Vi har kalt retten hverdagspizza. Ganske enkelt fordi bunnen består av pitabrød. Dermed er pizzaen klar på 20 minutter. Følg den enkle oppskriften.
Blomkål, sopp, bacon og ost er ingredienser som gjør seg veldig godt sammen til en deilig grateng. Oppskriften er dessuten veldig enkel å få til.
Her er den lettlagde oppskriften på chilipølser på makaroniseng. En ekte amerikansk klassiker og ganske hot.
Vil du lage en skikkelig god pastarett må du prøve denne oppskriften med kremet pasta og med reker og cherrytomater.