Pizza pasta og risretter

oppskrifter.webp

Her finner du over 360 oppskrifter på pizza, pasta og risretter. Velg din favoritt

Du kan legge alle oppskriftene inn i din personlige kokebok og også lage dine egne

  • 1 time

    Helt kjøttfri lasagne med grønnsaker som smaker fantastisk. Retten er litt tidkrevende, men den tar det igjen på smaken.

  • 45 minutter

    Denne oppskriften på mac & cheese inneholder øl og både varmer sjelen og metter magen. Prøv den om du vil imponere vennene dine, og husk å servere øl ved siden av.

  • 45 minutter

    Gyoza-deig kan kjøpes ferdig, men også lages hjemme, det er lettere og raskere enn du tror.

  • 30 minutter

    Denne pastasalaten kan spises når som helst. Vi gir deg en oppskrift med spekeskinke som er kjekt å ha på lur for alle kokker, enten du har ferie eller jobber.

  • 2 timer 30 minutter

    Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever tomatenes herlige smaker. Terten gjør seg utmerket som hovedrett, tilbehør, eller på koldtbordet.

  • 50 minutter

    Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.

  • 30 minutter

    Hvorfor ikke lage din egen paibunn når det er så enkelt?

  • 1 time

    Lahmacun - eller tyrkisk pizza - har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!

  • 15 minutter

    Dette er forløperen til pasta carbonara - en rett som har eksistert i mange hundre år.

  • 2 timer

    Dette bakverket regnes som Georgias nasjonalrett og serveres gjerne til frokost med en kopp te.

  • 30 minutter

    Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.

  • 30 minutter

    Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.

  • 20 minutter

    Med krydrete strutsevinger blir denne enkle pastaretten ekstraordinær.

  • 45 minutter

    Dette må være verdens enkleste og deiligste pastasaus! Hele solmodne tomater og fetaost bakes i ovnen med olivenolje for en enkel, fyldig og smaksrik pastasaus.

  • 1 time 10 minutter

    Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.

  • 20 minutter

    Den retten kan også lages som separate elementer som blandes når de skal spises. Men aller enklest er å blande det på forhånd. Da får dessuten smakene satt seg godt.

  • 15 minutter

    Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til rådighet lager du en av Italias aller beste pastaretter

  • 30 minutter

    I denne paien gir rødbeten sødme og farge. Den blir en spennende kontrast til den smeltede osten og spekeskinkefølget.

  • 30 minutter

    Her trenger du bare en pizzabunn. Det er innholdet som gjør det meste av smaken. Du legge på og trekke fra alt etter hva du har i kjøleskapet.

  • 20 minutter

    Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.

  • 1 time 40 minutter

    Orecchiette betyr "små ører" på italiensk og beskriver utseende til denne pastatypen. Kombinert med få og smaksrike ingredienser er dette en herlig rett fra det sør-italienske kjøkkenet.

Forsiden akkurat nå
De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie
+

De siste 20 årene er alt og ingenting i Etnas vinhistorie

Etter snart tre tiår med eksplosiv vekst er Etna DOC på vei inn i en konsolideringsfase hvor terroiruttrykket forsterkes samt at kombinasjonen av vin- og naturturisme får økt betydning. Samtidig som frykten for et nytt vulkanutbrudd alltid er til stede.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin
+
Mat og vin i kombinasjon

Pizza med siciliansk touch og tilhørende genial hvitvin

Når du ikke kan dra til Sicilia, ta Sicilia i glasset ditt, skru på ovnen og la smakene ta deg til enda rausere strøk.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene
+
Godbiter i pollisten

Nå vil vi ha litt mer kraft i hvitvinen: det gir disse spanjolene

Men vi gir ikke slipp på friskhet og all moderasjon hva alkohol angår. Selv dette kan solsvidde Priorat stille opp med.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage
Dagens rett

Selv om du gjør deg flid med dagens fiskemiddag, er den overraskende rask å lage

Laks dekket med nøtter på en smaksrik sopp-vinaigrette er mye raskere å lage enn du kanskje tenker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Heldig er den som kan plukke solbærene selv - og her er oppskriftene

Solbær er noe av det sunneste du kan spise av bær, og de norske hage-solbærene er i verdensklasse. La dem for all del ikke bli fuglemat.

Les hele saken