Her det spagetti med tilbehør og saus som smaker herlig. Bare følg oppskriften så vil du forstå hva vi mener. På 15 minutter kan du servere.
Her det spagetti med tilbehør og saus som smaker herlig. Bare følg oppskriften så vil du forstå hva vi mener. På 15 minutter kan du servere.
En enklere pastarett må du lete lenge etter. Det betyr ikke at du må gi slipp på god smak. Det er det nemlig mye av hvis du følger denne oppskriften.
Superenkel og supergod er denne pastaretten. Nykålen er med å gjøre måltidet komplett sammen med pepperskinke.
Det er ingen grunn til at pastaretten alltid skal lages med kjøtt. Med fisk i gjør at retten naturlig gir ekstra metthetsfølelse.
Pasta og ørret passer svært godt sammen. Både med røkt og fersk fisk sammen med pasta får du et supert måltid.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Lasagne er alltid populært. Her får lasagnen følge av kylling og andre godsaker.
Pastaplatene har nok en lengre historie enn de fleste er klare over. Her får du en oppskrift med lasagne med pesto og brokkoli.
Her er den lettlagde oppskriften på chilipølser på makaroniseng. En ekte amerikansk klassiker og ganske hot.
Orecchiette betyr "små ører" på italiensk og beskriver utseende til denne pastatypen. Kombinert med få og smaksrike ingredienser er dette en herlig rett fra det sør-italienske kjøkkenet.
En svært lettvint rett som likevel byr på mye smak fra råvarene. Dessuten en perfekt restemiddag.
En pai er lett mat både å lage og å spise. I denne oppskriften bruker vi røkelaks, som gir en ekstra god smak på paien. Du kan også kjøpe ferdig paideig.
Å ha pizzabunner eller pizzadeig i fryseren er for mange en overlevelsesstrategi. I dag er det røkelaks som får æren å toppe pizzaen.
Raskere enn dette kan du ikke lage spagetti. Og den hjemmelagete tomatsausen smaker bedre og koster mindre enn kjøpesaus.
Med denne oppskriften på hjemmelaget pizza med biff, hvitløk- og urtesaus får du toppkarakter rundt bordet.
Bruk en halvtime på å sette en pizzadeig. Det får fu absolutt igjen for. Denne er pizzaen er med kylling, mozzarella og andre godsaker.
En enkel grateng å lage. Dessuten med mye smak som kan varieres etter hva du har i kjøleskapet.
Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter middagen, er en pai tingen. Denne paioppskriften kan varieres i det uendelige. Her med kylling og spinat.